בת שנה עם כפות רגליים שמסובבות פנימ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת שנה עם כפות רגליים שמסובבות פנימ
    אלינה
    02/02/2008

שלום,
    המקרה שלי כנראה מאוד דומה למקרה של רנה:
    הילדה שלי בת שנה והולכת חודש וחצי. כפות הרגליים שלה מסובבות פנימה גם בהליכה וגם בישיבה או שכיבה על הגב. רופא אורתופד ראה אותה כשהיא רק התחילה ללכת לבד ואמר שלא צריך לעשות כלום ושזה יעבור לבד.
    גם אם זאת לא בעיה רפואית עדיין הפן האסתטי מאוד חשוב. אני מאוד דואגת שאולי אני מפספסת משהו, שאולי אפשר "לעזור לזה להסתדר" - מסז'ים, נעליים מיוחדות וכו'.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הפן האסתטי

ד''ר מרק אידלמן
    03/02/2008

אלינה שלום ,
    המקרה שלך אכן דומה למקרה הקודם ואין לי מה להוסיף.לדעתי לטפל במקרים שיסתרו ללא טיפול -זה להזיק.לגבי פן האסטתי שקיים זמני-גם את ובוודאי ילדתה איך שהוא תסתדרו.
    מסג'ים , נעליים וכו'-לא טיפול לintoeing .
    בברכה,
    ד"ר אידלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפן האסתטי

ד''ר מרק אידלמן
    03/02/2008

אלינה שלום ,
    המקרה שלך אכן דומה למקרה הקודם ואין לי מה להוסיף.לדעתי לטפל במקרים שיסתרו ללא טיפול -זה להזיק.לגבי פן האסטתי שקיים זמני-גם את ובוודאי ילדתה איך שהוא תסתדרו.
    מסג'ים , נעליים וכו'-לא טיפול לintoeing .
    בברכה,
    ד"ר אידלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו