מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בת שנה עם כפות רגליים שמסובבות פנימאלינה02/02/2008
שלום,
המקרה שלי כנראה מאוד דומה למקרה של רנה:
הילדה שלי בת שנה והולכת חודש וחצי. כפות הרגליים שלה מסובבות פנימה גם בהליכה וגם בישיבה או שכיבה על הגב. רופא אורתופד ראה אותה כשהיא רק התחילה ללכת לבד ואמר שלא צריך לעשות כלום ושזה יעבור לבד.
גם אם זאת לא בעיה רפואית עדיין הפן האסתטי מאוד חשוב. אני מאוד דואגת שאולי אני מפספסת משהו, שאולי אפשר "לעזור לזה להסתדר" - מסז'ים, נעליים מיוחדות וכו'.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפן האסתטי
ד''ר מרק אידלמן03/02/2008אלינה שלום ,
המקרה שלך אכן דומה למקרה הקודם ואין לי מה להוסיף.לדעתי לטפל במקרים שיסתרו ללא טיפול -זה להזיק.לגבי פן האסטתי שקיים זמני-גם את ובוודאי ילדתה איך שהוא תסתדרו.
מסג'ים , נעליים וכו'-לא טיפול לintoeing .
בברכה,
ד"ר אידלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפן האסתטי
ד''ר מרק אידלמן03/02/2008אלינה שלום ,
המקרה שלך אכן דומה למקרה הקודם ואין לי מה להוסיף.לדעתי לטפל במקרים שיסתרו ללא טיפול -זה להזיק.לגבי פן האסטתי שקיים זמני-גם את ובוודאי ילדתה איך שהוא תסתדרו.
מסג'ים , נעליים וכו'-לא טיפול לintoeing .
בברכה,
ד"ר אידלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)