מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שבר ב - 5 mt בשמאלטלי22/01/2012
שלום,
הבת שלי שברה את הרגל לפני יותר מחודש וחצי לפי הממצאים המופיעים בכותרת ראשית - כתוצאה מפעילות בשיעור ספורט. עוד באותו היום הפנו אותנו לבית חולים ושם חבשו לה את הכרסול ונמסר לנו שהיא צריכה להיות עם התחבושת כשבועיים. לאחר שבועיים פניתי לרופא ובצילום עדיין ראו שבר ושוב חבשו, ושוב חזרנו לרופא אחרי שבועיים וכך עד היום הנפיחות של הבת שלי לא ירדה ואני ממש מודאגת. מחר יש לנו תור נוסף לרופא אורטופד. האם יש מקום לדאגה? האם אני צריכה להיות עם יד על הדופק או שזה יחלוף עם הזמן (למרות שמדובר כבר בחודש וחצי). האם לא היה כדאי מהתחלה לשים לה גבס?!
תודה
טלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבר ב - 5 mt בשמאל - תגובה
ד''ר אודי לבל22/01/2012טלי שלום, למעשה לא ברור איפה השבר עליו מדובר. אני מניח מהכותרת שהמדובר בבסיס המסרק (מטטרזוס) החמישי. אם בכך מדובר, זהו שבר שמתרחש בנקיעה שדומה לנקיעת קרסול. הטיפול בו יכול להיות על ידי גבס הליכה, חבישה או אפילו רק נעל. אצל בני נוער לעיתים מה שנראה כשבר הוא למעשה לא שבר אלא איזור צמיחה או תופעה דומה. לרוב השבר הזה לא מסוכן ומחלים יפה, היות שיש לכם בדיקה מחר - כל הדאגות יהיו במהרה מאחוריכם...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)