מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פריקה חלקית של הברך בתינוקדניאל23/01/2012
שלום רב בני בן 7 חודשים, בימים האחרונים הבחנתי שהחלק התחתון של הרגליים מהברך ומטה "קופץ" לפעמים כשהוא במנח של שכיבה או ישיבה והרגל מיושרת חלקית, נראה שהוא מאמץ קלות את השרירים ואולי גם מסובב מעט את כף הרגל פנימה ובזמן זה העצם שמתחת לברך פורקת מעט כלפי חוץ, אין הוא מראה סימני אי נוחות או כאב, הוא מתפתח יפה וכבר מצליח להתיישב ולזחול, רופאת המשפחה אמרה שנראה לה שטווח תנועה של המפרקים תקין למרות שיש לעיתים מעט קריפיטציות, המליצה לפנות לאורתופד,אוסיף גם שיש לו היפוספאדיאס למרות שאין זה קשור(אני מקווה),
שאלתי היא מה יכול לגרום לבעיה והאם דחוף לפנות לאורטופד כי נקבע לנו תור לעוד 10 ימים ואני חושש,
תודה רבה,דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריקה חלקית של הברך בתינוק - תגובה
ד''ר אודי לבל24/01/2012דניאל שלום, אני מודה שלא ממש הבנתי מה מתרחש. נראה לי שבדיקה בתוך 10 ימים היא בהחלט דבר סביר. אם הילד מתפתח יפה, זה מעודד. כדאי לברר שהתנועות האלה אינן סוג של פרכוס (אם כי התיאור לא מאפשר הבנה מה בדיוק קורה שם) ובכלל תופעות "תנועה חריגה" לרוב לא מתבררות אצל אורתופד אלא אצל רופא הילדים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)