מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קלב פוט לד"ר אידלמןרבקה06/02/2008
לבתנו בת 6 שבועות יש קלבפוט ברגל ימין. היא מגובסת היום גבס 7 (כתבתי לך קודם)
האם יש אפשרות לטפל בהארכת גיד אכילס שלא דרך הניתוח (ע:י עיסויים וכו') ולסיים את סדרת הגבסים ולעבור לשלב הנעליים ובמקביל לעשות את הנסיון להאריך את הגיד ע"י טכניקות של תנועה ומגע? האם זה אפשרי לדעתך ואם זה לא מצליח לעשות את הניתוח מאוחר יותר? לחתוך תמיד אפשר ואנחנו רוצים לנסות לא לעשות את הניתוח, אם אפשר, על אף שהבנו שהוא קטן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קלאבפוט - פרוטוקול פונסטי
ד''ר אודי לבל06/02/2008טל שלום, כותב לך דר' לבל - אני מקווה שזה בסדר. הפרוטוקול של פונסטי כולל הארכה מלעורית של גיד אכילס בשלב בו מרכז כף הרגל כבר תוקן וכל שנותר הוא הגיד הקצר. אין בשלב זה טיפול טוב מהארכה ניתוחית שלו. הדבר מתבצע במרפאה, באלחוש מקומי והוא כל כך מוצלח שאנחנו רואים בו חלק פשוט יחסית בטיפול. לעומת זאת המרכיב של שימוש קפדני במכשיר דניס-בראון בשלב הבא הוא קשה בהרבה. הנסיון להמנע מהארכת הגיד עם ידי מתיחות, הזרקת בוטוקס, או גבסים סדרתיים למתיחתו - יוצר עיוות גרוע מאוד באמצע כף הרגל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטנוטומיה בclubfoot
ד''ר מרק אידלמן07/02/2008טל שלום , לא הייתי זמין לכן לא עניתי בזמן.
עקרונית אין לי מה להוסיף יותר ממה שד"ר לבל כתב.
פונסטי מבצע חיתוך גיד ב95 % מהמקרים.מניסיוני אין מנוס מניתוח, כל פעם שלא עשיתי מהתחלה, הייתי צריך בסופו של דבר לבצעה.לכן אם לבתך אכן clubfoot -תעשי ניתוח( פשות ביותר, פחות אגרסיבי מברית מילה).
בהצלחה וסליחה על האיחור.
מרק אידלמן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
(1).jpg)