מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאביםדנה23/04/2012
שלום,
אני קוראת פה בפורום הודעות לגבי כאבי גב לילדים ובדיקות ובירור שעושים.
הבת שלי בת 4 וגם מתלוננת כבר תקופה שכואב לה הגב. היינו אצל אוטופד שאמר שהכל תקין על סמך בדיקה גופנית ועשינו בדיקות דם מקיפות שיצאו תקינות וזהו. אמרו לנו שלא צריך להמשיך בירור.
אמרו שכל עוד הילדה לא מתלוננת כל הזמן, וכל עוד שאין הגבלה בתנועה או ירידה בתפקוד, או כאבים שמעירים משינה אז זה כנראה כלום ולא להמשיך לברר.
האם קיבלתי מידע נכון? הילדה כן מתלוננת לפחות פעמיים ביום שכואב לה הגב עדיין, אך במקביל לתלונה עושה הכל כרגיל ומשתוללת.
אודה לתגובתכם, כי באינטרנט כל הזמן כתוב שכאבי גב לילדים זה נורה אדומה וכו'.
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים - תגובה
ד''ר אודי לבל23/04/2012אורית שלום. כאבי גב הם בהחלט עניין לא פשוט. אני מניח שהייתי נוהג כמו הרופא שבדק את ביתך. עם זאת הייתי קובע תאריך להערכה חוזרת (חודש למשל) שבמסגרתו יש להעריך כמה הענין משמעותי (כולל רישום ביומן - כמה הילדה התלוננה, מתי, כמה זמן נמשך כל התקף וכיו"ב) ולשקול איך להתקדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)