מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי גב לא פתוריםאמא לבן 3 וחצ02/07/2012
שלום,
אחרי כמה לילות של כאבי גב שהעירו משינה אצל בני בן ה 3 וחצי אושפזנו לבדיקות מקיפות. אקצר: אולטרהסאונד כליות, בטן ואגן - תקינים. כנ"ל צילומי עמוד שדרה וחזה. כנ"ל MRI עמוד שדרה. כבר חודשיים וחצי הילד סובל מכאבים שלא פוענחו. אני שוללת, ברשותכם, כל טענה על כך שהכאבים "בדויים", ראשית כי אני מכירה את הילד, שנית, כי הוא אינו מתלונן מיוזמתו, אני רואה שהוא מתכופף כדי לנוח או מסתובב כשידו על גבו וכך אני מסיקה על הכאבים, שואלת אותו ומקבלת תשובה חיובית. ילד חכם מאוד שלא מרבה להתלונן באופן כללי, אבל מצביע בעקביות על אזור אמצע הגב.
אני אובדת עצות.
יש משהו לעשות להמשך בירור?
לתת משככי כאבים מדי יום זה לא משהו שאני רוצה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי גב לא פתורים - תגובה
ד''ר אודי לבל02/07/2012אמא שלום. בעיות קשות שמורכבות מהמון פרטי מידע - הן דבר מורכב מידי לפורום. את (והתינוק) צריכה להיות בידי צוות רחב של רופאי ילדים שיערכו בירור מסודר וינסו להתקדם באבחנה. אם הצוות הנוכחי לא לטעמך - עיברו לבי"ח אחר. המפתח הוא אמון ותחושת ביטחון עם הצוות. אין לי ספק שהגורם יימצא, גם אם זה ידרוש בירור ארוך והרבה מתח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל הילד ממשיך לסבול
אמא לבן 3 וחצ03/07/2012שלום ד"ר,
תודה על תגובתך, אם כי אשמח לקבל את חוות דעתך בעניין עצמו.
כבר היינו מאושפזים בידי צוות מקצועי ויסודי ועברנו את כל הבדיקות, כולל המקיפות ביותר:
אורטופדיה
נפרולוגיה
גסטרו
ראומטולוגיה
מיפוי עצמות, אם.אר.איי, אולטרהסאונדים וצילומים מהצוואר ועד האגן.
כל הכיוונים נבדקו - ובכולם הבדיקות תקינות, ומזל, אם כי הילד ממשיך להתלונן בעקביות.
יש כיוונים נוספים שאתה ממליץ לבדוק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)