כאבי גב לא פתורים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי גב לא פתורים
    אמא לבן 3 וחצ
    02/07/2012

שלום,
    אחרי כמה לילות של כאבי גב שהעירו משינה אצל בני בן ה 3 וחצי אושפזנו לבדיקות מקיפות. אקצר: אולטרהסאונד כליות, בטן ואגן - תקינים. כנ"ל צילומי עמוד שדרה וחזה. כנ"ל MRI עמוד שדרה. כבר חודשיים וחצי הילד סובל מכאבים שלא פוענחו. אני שוללת, ברשותכם, כל טענה על כך שהכאבים "בדויים", ראשית כי אני מכירה את הילד, שנית, כי הוא אינו מתלונן מיוזמתו, אני רואה שהוא מתכופף כדי לנוח או מסתובב כשידו על גבו וכך אני מסיקה על הכאבים, שואלת אותו ומקבלת תשובה חיובית. ילד חכם מאוד שלא מרבה להתלונן באופן כללי, אבל מצביע בעקביות על אזור אמצע הגב.
    אני אובדת עצות.
    יש משהו לעשות להמשך בירור?
    לתת משככי כאבים מדי יום זה לא משהו שאני רוצה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי גב לא פתורים

הוספת תגובה

• כאבי גב לא פתורים - תגובה

ד''ר אודי לבל
    02/07/2012

אמא שלום. בעיות קשות שמורכבות מהמון פרטי מידע - הן דבר מורכב מידי לפורום. את (והתינוק) צריכה להיות בידי צוות רחב של רופאי ילדים שיערכו בירור מסודר וינסו להתקדם באבחנה. אם הצוות הנוכחי לא לטעמך - עיברו לבי"ח אחר. המפתח הוא אמון ותחושת ביטחון עם הצוות. אין לי ספק שהגורם יימצא, גם אם זה ידרוש בירור ארוך והרבה מתח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל הילד ממשיך לסבול

אמא לבן 3 וחצ
    03/07/2012

שלום ד"ר,
    תודה על תגובתך, אם כי אשמח לקבל את חוות דעתך בעניין עצמו.
    כבר היינו מאושפזים בידי צוות מקצועי ויסודי ועברנו את כל הבדיקות, כולל המקיפות ביותר:
    אורטופדיה
    נפרולוגיה
    גסטרו
    ראומטולוגיה
    מיפוי עצמות, אם.אר.איי, אולטרהסאונדים וצילומים מהצוואר ועד האגן.
    כל הכיוונים נבדקו - ובכולם הבדיקות תקינות, ומזל, אם כי הילד ממשיך להתלונן בעקביות.
    יש כיוונים נוספים שאתה ממליץ לבדוק?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו