מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פירקי ירכייםשיר10/10/2012
שלום....
בגיל 6 שבועות ביצענו בדיקת us להלן הממצאים
פישוק סימטרי תקין ,פירקי ירכיים יציבים, גליאצי שלילי, us פירקי ירכיים lla מימין la משמאל
לאחר הבדיקה היינו עם כרית פיסוק 18 למשך 5 שבועות
בבדיקה החוזרת שביצענו בגיל חודשיים וחצי נמסר
פישוק תקין, פירקי ירכיים יציבים, גליאזי שלילי us פרקי ירכיים lla דו צדדי עם גרעין משמאל.?
אני לא מבינה מה המשמעות של גרעין משמאל.. ?מה השלכות של זה. ?
האורטופד ביקש לחזור אליו בגיל 4 חודשים וחצי לביקורת ובנתיים לא לעשות כלום. האם יכולה להתפתח בעיה כלשהי בזמן הזה. ?
לתשובתך המהירה אודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פירקי ירכיים - תגובה
ד''ר אודי לבל10/10/2012שיר שלום. גרעין ההתגרמות הוא מרכז סידני במרכז ראש הירך. אין לממצא הזה משמעות מבחינת חומרה. מפריע לי שבגיל חודשיים אחרי טיפול לא הגעתם משלב 2A לשלב 1B - . יתכן שהיה שיפור במעלות אבל לא שינוי מלא בדירוג. כדאי לוודא שאכן היה שיפור. אני נוטה לראות בגיל 3 חודשים נקודת מעבר בין השלב בו אני מאפשר "הבשלה" (דרגה 2A) למצב בו אני כבר לא מוכן לקבל מפרק לא בשל (מה שמכונה 2B). אני מבין מכתיבתך שבגיל 3 חודשים לא היתה בדיקה. לא נורא. אם ב-4 חודשים הכל יהיה תקין אז אין בעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)