פירקי ירכיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פירקי ירכיים
    שיר
    10/10/2012

שלום....
    בגיל 6 שבועות ביצענו בדיקת us להלן הממצאים
    פישוק סימטרי תקין ,פירקי ירכיים יציבים, גליאצי שלילי, us פירקי ירכיים lla מימין la משמאל
    לאחר הבדיקה היינו עם כרית פיסוק 18 למשך 5 שבועות
    בבדיקה החוזרת שביצענו בגיל חודשיים וחצי נמסר
    פישוק תקין, פירקי ירכיים יציבים, גליאזי שלילי us פרקי ירכיים lla דו צדדי עם גרעין משמאל.?
    אני לא מבינה מה המשמעות של גרעין משמאל.. ?מה השלכות של זה. ?
    האורטופד ביקש לחזור אליו בגיל 4 חודשים וחצי לביקורת ובנתיים לא לעשות כלום. האם יכולה להתפתח בעיה כלשהי בזמן הזה. ?
    לתשובתך המהירה אודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פירקי ירכיים

הוספת תגובה

• פירקי ירכיים - תגובה

ד''ר אודי לבל
    10/10/2012

שיר שלום. גרעין ההתגרמות הוא מרכז סידני במרכז ראש הירך. אין לממצא הזה משמעות מבחינת חומרה. מפריע לי שבגיל חודשיים אחרי טיפול לא הגעתם משלב 2A לשלב 1B - . יתכן שהיה שיפור במעלות אבל לא שינוי מלא בדירוג. כדאי לוודא שאכן היה שיפור. אני נוטה לראות בגיל 3 חודשים נקודת מעבר בין השלב בו אני מאפשר "הבשלה" (דרגה 2A) למצב בו אני כבר לא מוכן לקבל מפרק לא בשל (מה שמכונה 2B). אני מבין מכתיבתך שבגיל 3 חודשים לא היתה בדיקה. לא נורא. אם ב-4 חודשים הכל יהיה תקין אז אין בעיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו