מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בליטת עצמותשאול11/03/2008
יכול להיות שאסימטריה בעצמות, כמו נגיד שכמה בולטת מהשניה או צלעות בולטות בצד אחד או דברים אחרים הם מבנה נורמלי של העצמות בלי שום קשר לעקמת או משהו כזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסימטריה במבנה הגב
ד''ר אודי לבל11/03/2008חן שלום. אנחנו חושדים שכל אסימטריה מסתירה משהו... אבל לפעמים אנחנו טועים למשל אם היה שבר שגרם למבנה חריג של אחת העצמות. אכן במקרים רבים א-סימטריה של השכמות או הצלעות בבית החזה מרמזת על עקמת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשאלה שלי היא...
שאול11/03/2008אם אכן יכול להיות מצב של אסימטריה שכזו ששכמה בולטת יותר מהשניה או צלעות זה יכול להיות מבנה נורמלי של בן אדם? ולא דווקא עקמת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון
שאול11/03/2008למעשה את אני מבסס את השאלה על המקרה שלי,
משום מה שכמה אחת בולטת מהשניה שהכתפיים שלי רפופות בעמידה רגילה וגם צד אחד של הצלעות ממש טיפה בולט יותר ושנבדקתי עמוד השדרה שלי נמצא ישר ואין לי מושג מה לעשות ומה הבעיה פה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך אסימטריה של השכמות
ד''ר אודי לבל12/03/2008חן שלום, אני הייתי חושד בהימצאות של עקמת בגב (סקוליוזיס) ואם אין - צריך לחפש סיבה אחרת למצב, בקש מהאורתופד שלך להעמיק את הבירור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה אחרונה
שאול12/03/2008תודה על המענה,
נבדקתי אצל רופא המשפחה אני בן 17 אבל לא נמצאה עקמת עמוד השדרה ישר ולכן הוא לא יפנה אותי לשום מקום וללא הפניה אני לא יכול ללכת לאורתופד, שהוא ראה את האסימטריה הוא לא חשד בשום דבר חריג ואמר שזה כלום,
בכל זאת מה יש לעשות ? איזו עוד סיבה נראה לך יכולה להיות לאסימטריה הזו ?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ד''ר אודי לבל13/03/2008חן שלום, כאן העניין הוא כבר רק "מינהלי" לכל מבוטח יש אפשרות לפנות בעצמו לרופא מומחה, אין צורך בהפניה. פשוט קבע לך תור אצל אורתופד, הבא את כל הצילומים איתך. לגבי הסיבה האפשרית למה שאתה מזהה - צריך לבדוק אותך בשביל לענות על כך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)