שבר בכתף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שבר בכתף
    זיוה
    12/03/2008

שלום
    היום בני בן 15 נפל במהלך משחק כדורגל בביה'ס על הכתף. לאחר בירור בביה'ח התברר שהוא שבר את הכתף לפי צילום. ברצוני לדעת מה לעשות האם זה מתאחה לבד?האם יש כאבים "כל החיים"?ומה לעשות בינתיים?האם הוא יכול ללכת לביה'ס או להשאר בבית ומה הפעילות שהוא יכול לעשות אם בכלל אודה לך מאוד על תשובתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שבר בכתף

הוספת תגובה

• שבר ב"כתף"

ד''ר אודי לבל
    12/03/2008

זיוה שלום. בכתף יש עצמות רבות ובודאי הרופא שבדק את בנך הסביר מה נשבר, איך יטפל איך יעקוב ומה יהיה "בסוף". אנא בדקי את כל המידע שיש לך במכתב השיחרור מהמיון או המרפאה ואם משהו לא ברור אשמח להבהיר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שבר בכתף

זיוה
    15/03/2008

הבן שלי שבר את עצם הבריח האם זה נכון שזה נאחה לבד במשך כחודשיים והריפוי הוא מלא?
    הבן שלי כמעט ולא שם את המתלה שקיבל האם זה בסדר?
    האם זה נכון שהוא יכול לעשות כל דבר עד להרגשת כאב?(לפי דברי הרופא בביה'ח)והוא שואל לאחר כמה זמן הוא יכול להתנהג רגיל לעשות ספורט(שכיבות שמיכה וכו')?לשחק כדורגל?להרים דברים
    תודה לך...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שבר בכתף

זיוה
    16/03/2008

לצערי לא התייחסתם לפעם השניה שכתבתי לכם אשמח לקבל תשובה.
    הרופא ענה לי שוב על הפעם הראשונה תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שבר בכתף

ד''ר מרק אידלמן
    15/03/2008

זיוה שלום,אני מסכים עם ד"ר לבל חשוב לדעת מיקום השבר,רציתי רק להרגיע אותך , ללא קשר למיקום פרוגנוזה בשברים האלו בגיל 15 טובה מאוד, ובשום אופן לא מצפה לבנך"כאבים כל החיים".
    בברכה,
    מרק אידלמן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו