מה עושים במקרה של מטטרסוס אדוקטוס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה עושים במקרה של מטטרסוס אדוקטוס
    שירי
    05/05/2013

בדקתי ולדעתי הבעיה של בתי נקראת מטטרסוס אדוקטוס. כיצד מטפלים במקרה כזה?
    שירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מה עושים במקרה של מטטרסוס אדוקטוס - תגובה

ד''ר אודי לבל
    06/05/2013

שירי שלום. אולי תתני קצת רקע ואנסה להסביר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הטיפול שעבר בני במטטרסוס אדוקטוס

יוסי
    04/11/2013

שלום רב.
    בהמשך לשאלתך אני מוכרח לציין שהטיפול היחידי והאפקטיבי ביותר לבעיה זו הייתה הפתרון של חברת UNFO .
    פשוט קסם !!!!
    תודה לכם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הטיפול שעבר בני במטטרסוס אדוקטוס - תגובה

ד''ר אודי לבל
    05/11/2013

יוסי שלום. תשובתך קצת נחרצת מידי לדעתי. האם ישנה אפשרות שהמצב היה חולף גם בלי טיפול? האם ייתכן שיש עוד טיפולים מועילים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איני מקבל את גישת ההימור ברגליי בני

יוסי
    07/11/2013

בני הראשון סבל בדיוק מאותה הבעיה.
    תשובות הרופאים הייתה פשוטה מאוד.
    1. ״לא צריך לדאוג הבעיה תחלוף מעצמה״
    2. טיפול בגבסים.
    3. פיזיותרפיה ביתית.
    הבנתי שלמעשה אלו הפתרונות היחידים היום במאה ה21 ואף אחד מהם לא היה מקובל עליי.
    1. התשובה הבעיה תחלוף מעצמה נראתה לי מגוחכת ביותר כי זהו הימור שהרופא המטפל לוקח על רגליי בני,גם אם ישנו אחוז מסוים גבוה ככל שיהיה שמסתדר האם אתה כרופא תוכל לומר לי האם בני יהיה בסטטיסטיקה שתסתדר? כי זה נישמע לי הימור לכל דבר ואיני מוכן לקבל זאת כפי שאני בטוח אתה לא היית מוכן להמר בחיי בינך במידה והיית נחשף אנפו.
    2. מיותר לציין את הסבל של טיפול בגבסים כי עברתי את הסבל הזה בעבר.
    3. אחריות הטיפול צריכה להיות על הרופא המטפל ולא עליי כהורה שצריך להפוך להיות פיזיותרפיסט.
    לאור כל הסיבות האלו הגענו לאנפו והיא הפתרון היחידי היעיל הנכון האמין והכי חשוב הנוח ביותר אם תוצאות מדהימות שיכולנו לקבל. אני מציע לך וליתר ההורים שרואים את המכתב הזה לקחת אותו עמוק לתשומת ליבם כי חבל עליהם ועל הילדים המסכנים שלהם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איני מקבל את גישת ההימור ברגליי בני - תגובה

ד''ר אודי לבל
    07/11/2013

יוסי שלום. אעשה כעצתך ואפגש עם היזם של המוצר. אם הדבר יתגלה כמועיל אולי נבדוק אותו מול טיפולים אחרים או תינוקות שלא טופלו. אשמח אם אתה צודק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורטופדיק פארם

אורטופדיק פאר
    09/02/2014

ניתן להשיג את הנעל הביומכנית של UNFO MED ברשת אורטופדיק פארם בסניף בית החולים שערי צדק, ירושלים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו