אינדיקציות לשיפור בדיספלזיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אינדיקציות לשיפור בדיספלזיה
    נעמה
    26/05/2013

שלום

לביתי בת ה-4.5 חודשים גילו לפני חודש בצילום רנטגן דיספלזיה בדרגה 2B ברגל שמאל עם AI 35 מעלות. יצוין כי הפיסוק של הרגליים היה כ-40 מעלות בלבד.

התחלנו טיפול ברצועות פבליק 23 שעות ביממה. כתוצאה מכך הפיסוק שלה ממש השתפר. שאלתי היא האם זוהי אינדיקציה לשיפור במיקום מפרק הירך ולכך שהיא בדרך הנכונה או שאין לכך משמעות? ואם כך, אילו סממנים חיצוניים שאפשר לראות מצביעים על שיפור?

בנוסף אשמח לדעת מהו הזמן הסביר שתינוקות בגיל ובדרגה שלה מטופלים עד לתיקון המפרק וכן האם יש סיכוי שבביקורת הקרובה (בעוד כשבוע) ימשיכו איתה בפבליק או שבוודאות יעבירו אותנו לסד ג'ורדן (מברזל) כיוון שהיא תהיה כבר כמעט בת חצי שנה.

תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אינדיקציות לשיפור בדיספלזיה - תגובה

ד''ר אודי לבל
    26/05/2013

נעמה שלום. מדד שלי להטבה הוא שיפור במדדי האולטרא-סאונד. אני מניח שבביקורת הקרובה תמשיכו עם פבליק. אני מבין שהיא מטופלת עד כה כחודש - זהה זמן טוב לחזות בשינוי אבל לרוב לא להפסקת טיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו