בן 7 לא יכול ליישר רגל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן 7 לא יכול ליישר רגל
    שלי
    09/06/2013

שלום רב,
    בני בן ה- 7 סבל לאחרונה מדי פעם, בעיקר בלילות, מכאבים בחלק שמאחורי הברכיים. לפני יומיים התעורר באמצע הלילה בבכי והתלונן על כאב עז. מאז ועד עכשיו אינו מיישר כלל את רגל ימין. הולך בצליעה, ורגלו מכופפת, גם בעת פעילות או שינה.
    הוא ילד בריא ועד היום לא היו כל בעיות בריאות. חשבנו בהתחלה שאולי הוא עושה קצת "הצגה" כדי לזכות בתשומת לב אך לאור העובדה שעברו יומיים והוא עדיין כך, אנחנו שוללים זאת. צילום שביצענו לרגל היום יצא תקין. הופננו למיפוי עצמו בעוד שבוע. בינתייים אנחנו מודאגים. האם יש אכן מקום לדאגה?
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן 7 לא יכול ליישר רגל

הוספת תגובה

• בן 7 לא יכול ליישר רגל - תגובה

ד''ר אודי לבל
    09/06/2013

שלי שלום. את מתארת מהלך דברים מורכב. החזקת הברך בכיפוף וסירוב ליישר היא תופעה שמופיעה לעיתים אצל מבוגרים וילדים שיש להם כאב חזק בברך והסיבות יכולות להיות רבות. אני מציע להיצמד לאורתופד ילדים שיערוך את הבירור, אין לי יכולת על סמך התיאור שלך, להוסיף מידע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו