סדק בשוק לתינוקת בת שנה ו11 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סדק בשוק לתינוקת בת שנה ו11 חודשים
    עדי
    14/06/2013

היי היתי עם התינוקת בגן שעשועים עלינו למגלשה והרגל ניתפסה מאחור וכשירדנו פיתאום שמעתי צרחות אימה מהתינוקת שלי זאת היתה מגלשה שהיא סגורה ומפותלת וכניראה שהרגל ניתפסה בפניה חדה ... ישר היתקשרתי למוקד והם אמרו לי ללכת למיון ... הלכתי למיון עשו לה צילום ואמרו שיש סדק בשוק ואמרו לי לחזור עוד 3 שבועות להוריד את הגבס ... עכשיו רציתי לדעת האם חס וחלילה זה יפגע בהיתפתחות של הרגל שלה ?.. או שלא ?... אני נורא לחוצה מזה שזה לא יפגע לה בהיתפתחות העצם ... אשמח לתגובה ...ועוד שאלה זה קרה לפני יומיים והרופא אמר לי שעוד מעט היא תתחיל ללכת בכוחות אצמה על הגבס האם זה בסדר שהיא תלך על הרגל כשהיא תרצה ?........עדיין היא לא הלכה אבל אני רק שואלת ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• סדק בשוק לתינוקת בת שנה ו11 חודשים - תגובה

ד''ר אודי לבל
    14/06/2013

עדי שלום. מספר דברים: שבר בשוק בגיל כזה הוא לרוב עניין ממש לא מסוכן שמחלים מצוין ולא ישאיר בעיה. אני מציע תמיד להיבדק שוב תוך 5-7 ימים, לא לחכות יותר, צריך מעקב. לגבי דריכה עם הגבס -אנחנו לרוב מעודדים את זה בשברים בלי תזוזה - אבל כדאי לעקוב בכדי לראות שהשבר לא זז מעמדה טובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה יש טעות זה סדק ולא שבר ושאלה

עדי
    16/06/2013

זה סדק וחוץ מזה לא אמרו לי להגיע למעקב בכלל אמרו לי לקבוע תור בעוד 3 שבועות להוריד תגבס ..... מה הכוונה שאמרתה שצרך לעקוב אחרי 5 7 ימיים ?... אחרי שמורידים את הגבס? או כששמו את הגבס ?.. ואני יכולה לבקש סתם ככה מעקב ולקבוע תור? איך אני מבקשת מעקב .?..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וסורי שאלה נוספת קטנה

עדי
    16/06/2013

המשך לתגובה שלי ולשאלות שלי.... רציתי לדעת כשהיתי במיון אחרי שעשו לביתי צילומים אמרו לי שיש לה סדק בשוק שלחו אותנו לגבס לה את כל הרגל ואחר כך לא עשו לה צילום ולא בדקו אותה ישר שיחררו אותנו ואמרו לנו לקבוע תור להוריד את הגבס בעוד 3 שבועות .. לא אמרו להגיע בכלל למעקב .. האם זה בסדר .?..האם הם היו אמורים לעשות צילום אחרי ששמו לה את הגבס האם אני כן אמורה להגיע למעקב שבועי ?... ועם כן לאן אני פונה עשו לנו את זה בבית חולים העמק בעפולה ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו