מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נעלי ציר ישר לתינוקת בת שנה ו4 חודשלילך04/07/2013
שלום,
הקטנה שלי מטופלת אצל ד"ר בוקי בקפלן מגיל 7 חודשים עקב נטייה פנימה של הרגליים. בביקור האחרון לפני שבועיים הוא המליץ לנעול לה כבר נעלי ציר ישר (PRON FOR WALKER לפי המרשם) (יש לציין שהיא עדיין לא הולכת לבד). האורתופד המליץ על אורטופדיית פאר ברחובות אך אני לא גרה כרגע ברחובות ולכן חיפשתי בחנויות בעיר מגוריי (באר שבע) את הנעל והצלחתי למצוא רק חנות אחת שמוכרת אותן, אך ה"בעיה" היא שהם לא מראים מקצועיות והבנה בכל מה שקשור לנעל. יש להן את המידה שלה במלאי (19). אז השאלות שלי הן: 1. האם זו לא נעל שמייצרים במיוחד לכף הרגל של הילדה או שאם יש להם מוכן במידה שלה זה תקין? 2. הם לא יודעים להגיד לי אם צריך לנעול את הנעל הזאת ימין בימין ושמאל בשמאל או להיפך..
מצ"ב תמונה של תחתית הנעל שסיפקו לי. אשמח לדעת שככה היא אמורה להיראות..
אשמח מאד לעזרתם בנושא...
תודה רבה,
לילך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה נוספת..
לילך04/07/2013הילדה עומדת ומנסה ללכת עם הנעל ומחליקה ממש.. מה עושים בנידון? יש אפשרות לקחת לסנדלר שיעשה משהו למניעת החלקה? תודה שוב :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנעלי פרון לפעוטה בת שנה ו-4 חודשים
סיון ינקו24/04/2014שלום רב, יש לי בת בעוטה בת שנה ו-4 חודשים עם נטייה פנימית של שני הרגליים. בגיל שנה וחודש , רופא אורתופד ,מומחה לילדים, אמר לי שיש לה גמישות יתר ועם הזמן זה יעבור.. עבר זמן והחלטתי ללכת לחוות דעת נוספת כי לא חשתי בשינוי לטובה וגם הילדה נופלת הרבה. רופא אחר, אורתופד (לא מתמחה בילדים) טען שהיא צריכה נעלי פרון עד גיל שנתיים וחצי.
שאלותיי הן: 1
1. האם התופעה נפוצה בקרב פעוטות (בעיקר בנות )?
2. האם קורה מצב שהרגליים מתיישרות לפני גיל שנתיים וחצי ?
3. האם נעלי פרון הם הכרחיות "לתיקון" ההליכה או שיש פתרון אחר כמו פזיותרפיה?
אשמח לתשובתכם המהירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנופלת הרבה
אורלי24/04/2014הי,
האם ראיתם נויורולוג ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)