נעליים לסד CRS

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נעליים לסד CRS
    יפה אורבך
    10/09/2013

לבתי בת החצי שנה, עיוות במנח כפות הרגליים שפונות פנימה. על פי הפנייה של אורטופד ילדים התבקשנו לשכור עבורה סד CRS. כדי להשתמש בסד, עלינו לרכוש עבורה נעליים מתאימות בעלות קרסול קשיח, סוליה קשיחה ורצוי פתח מקדימה. גם נעל עור גבוהה עם שרוכים או נעל התעמלות גבוהה יתאימו אך קשה להשיג כאלו במידה שתתאים לבתי. (הנעליים לא צריכות להיות הפוכות). אשמח לקבל מידע היכן ניתן להשיג את נעליים כאלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נעליים לסד CRS

הוספת תגובה

• נעליים לסד CRS - תגובה

ד''ר מרק אידלמן
    17/09/2013

שלום
    האמת , אין לי מוסג.הייתי חוזר עם שאלתך לאורטופד שראה בתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נעליים לסד CRS - תגובה - תגובה

ד''ר אודי לבל
    24/09/2013

שלום. גם ביחידה שלי השימוש במכשיר CRS הוא מועט מאוד. יש עבורו נעלים, אבל מי שמתמצא בזה הוא הרופא שהמליץ על המכשיר הזה דווקא. קחי בחשבון שיש בארץ מכשירים רבים, שהם יותר נפוצים ויותר פשוטים להתקנה (וזולים). כדאי לדון בכך עם האורתופד שלכם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו