מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קושי בהליכה אצל ילדה בת שנה וחציהדר17/10/2013
היי , מאחר ואני מעבירה את הלילות האחרונים ללא הרבה שינה , הייתי מעוניינת לשמוע חוות דעת , הילדה החלה ללכת לפני חמישה חודשים. מעולם לא השתמשנו בכלי עזר על מנת לזרז הליכה או זחילה.
יש לילדה קושי עם רגל שמאל היא הולכת אבל הרגל נגררת בחמישים אחוז מהזמן , נראה כאילו יש לה קושי לייצב את עצמה על הרגל , בנוסף שהיא מנסה לעלות מדרגה עם רגל שמאל היא מקפלת אותה כאילו עומדת ליפול.
מדי פעם תוך כדי הליכה היא מרימה את כתף ימין.
נראה שיש משהו שמפריע לה ללכת כרגיל ,
הייתי אצל רופאה שהפנתה אותי לאורטופד .
אבל אני לא מסוגלת להפסיק לחשוב על זה. לא יכולה לחכות עוד חודש מלא בסימני שאלה. האם מניסיון העבר יש לך איזשהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה ? אני מוטרדת ואין לי אף אחד לשתף.
אשמח אם תיתן לי תשובה שתקל עליי ולו במעט.
תודה רבה אשמח אם תוכל לעזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קושי בהליכה אצל ילדה בת שנה וחצי - תגובה
ד''ר אודי לבל18/10/2013הדר שלום. אני מבין שאת ממש מודאגת ואני מניח שזה לחינם, אם כי כמובן אין לי כלים לאבחן דרך האינטרנט. אצל ילדים רבים תחילת ההליכה מלווה באסימטריה מסוימת, אנחנו לא מתפתחים בקצב זהה של שני צידי הגוף. לעצם העניין רופא/ת הילדים לבטח יוכל לתת לך קנה מידה אם יש משהו משמעותי בתנועה שלה או שזה משהו שרק הזכוכית מגדלת ההורית שלך מבחינה בה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)