קושי בהליכה אצל ילדה בת שנה וחצי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קושי בהליכה אצל ילדה בת שנה וחצי
    הדר
    17/10/2013

היי , מאחר ואני מעבירה את הלילות האחרונים ללא הרבה שינה , הייתי מעוניינת לשמוע חוות דעת , הילדה החלה ללכת לפני חמישה חודשים. מעולם לא השתמשנו בכלי עזר על מנת לזרז הליכה או זחילה.
    יש לילדה קושי עם רגל שמאל היא הולכת אבל הרגל נגררת בחמישים אחוז מהזמן , נראה כאילו יש לה קושי לייצב את עצמה על הרגל , בנוסף שהיא מנסה לעלות מדרגה עם רגל שמאל היא מקפלת אותה כאילו עומדת ליפול.
    מדי פעם תוך כדי הליכה היא מרימה את כתף ימין.
    נראה שיש משהו שמפריע לה ללכת כרגיל ,
    הייתי אצל רופאה שהפנתה אותי לאורטופד .
    אבל אני לא מסוגלת להפסיק לחשוב על זה. לא יכולה לחכות עוד חודש מלא בסימני שאלה. האם מניסיון העבר יש לך איזשהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה ? אני מוטרדת ואין לי אף אחד לשתף.
    אשמח אם תיתן לי תשובה שתקל עליי ולו במעט.
    תודה רבה אשמח אם תוכל לעזור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• קושי בהליכה אצל ילדה בת שנה וחצי - תגובה

ד''ר אודי לבל
    18/10/2013

הדר שלום. אני מבין שאת ממש מודאגת ואני מניח שזה לחינם, אם כי כמובן אין לי כלים לאבחן דרך האינטרנט. אצל ילדים רבים תחילת ההליכה מלווה באסימטריה מסוימת, אנחנו לא מתפתחים בקצב זהה של שני צידי הגוף. לעצם העניין רופא/ת הילדים לבטח יוכל לתת לך קנה מידה אם יש משהו משמעותי בתנועה שלה או שזה משהו שרק הזכוכית מגדלת ההורית שלך מבחינה בה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו