קלאב פוט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קלאב פוט
    יסמין
    03/04/2008

שלום רב,
    הבן שלי נולד עם קלאב פוט מאוד קשה , נעשה טיפול בגבסים למשך שישה חודשים
    לאחר מכן ניתוח של הגיד ונעל מיוחדת עד גיל שנתיים .
    כיום הוא בן שנתיים ו7חודשים ואני מרגישה שיש חזרה של הקלאב פוט,
    מה אפשרויות הטיפול שעומדות מולנו .
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קלאב פוט

הוספת תגובה

• טיפול מאוחר בקלאב-פוט

ד''ר אודי לבל
    03/04/2008

יסמין שלום. הטיפול בשלב הזה תלוי במה שנשאר מהתופעה. העיוות המכונה קלאב-פוט מכיל כמה תופעות וכל אחת דורשת טיפול מעט שונה. ראשית כל מה שיכול לעלות בנושא כתוב בפירוט רב באתר של שיטת פונסטי .
    בלי להכיר את המקרה שלכם, האפשרויות בגיל שנתיים וחצי הן כאלה - ראשית - חזרה לגבסים סידרתיים (אם המצב קשה), גם בגיל כזה זה עובד מצוין, וזה מה שמקובל במרכז בו אני למדתי. אם המצב לא דורש התחלה מחודשת - אפשר לשקול העברת גיד בקדמת הרגל - זה משפר מצב שלא תוקן במלואו. אפשר גם לתת מכשיר פלסטי לנעל שמועיל במידה מסוימת ומכשיר אחר ללילה. בסוף קיימת גם האפשרות לניתוח "כמו פעם" שאנחנו מאוד נרתעים ממנה, בשל הצלקות הקשות, והתוצאות הלא מזהירות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• clubfoot

ד''ר מרק אידלמן
    03/04/2008

יסמין שלום,
    אני מסכים עם כל מילה של ד"ר לבל,אך בנוסף הייתי ממליץ לך לקחת חו"ד שנייה אצל אורטופד מנוסה בשיטת פונסטי(בארץ יש לפחות 5 אנשים כאלה) .מניסיוני השיטה הטובה ביותר בגיל של הילד שלך המקרה של חזרת העיוות -לבצעה עוד מספר גבסים +העברת גיד בקדמת כף הרגל.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה

יסמין
    07/04/2008

תודה רבה על התשובה ,
    איך אני יכולה להשיג שמות של רופאים מומחים בשיטה הזאת ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמות רופאים "מומחים" בשיטת פונסטי

ד''ר אודי לבל
    07/04/2008

באתר של האירגון של פונסטי עצמו יש שמות רופאים, זה די ישן ורובנו כיום עברנו השתלמויות בנושא. בררי בבי"ח אם יש מרפאת קלאב-פוט.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו