אי אספקת דם לעצם ססמואידית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אי אספקת דם לעצם ססמואידית
    ג
    10/03/2014

מזה כחמישה חודשים ביתי סובלת מכאבים, אובחנה אי אספקת דם לעצם ססמואידית כתוצאה ממאמץ יתר בריקוד. MRI אבחן את הבעיה ולאחריו התבקשה להמנע מכל פעילות ספורט, הליכה עם מדרס מותאם בלבד וכן שימוש דו יומי במכשיר "מלמק". ב MRI חוזר לאחר חודשיים נותר המצב ללא שינוי כלשהוא!
    מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אי אספקת דם לעצם ססמואידית - תגובה

ד''ר אודי לבל
    10/03/2014

שלום. התופעה לגמרי לא מוכרת לי ואני מציע לברר עם מומחים לרפואת ספורט או לחפש באינטרנט על זה. האם ביקשתם עוד דיעה על פיענוח ה mri ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אי אספקת דם לעצם ססמואידית

ג
    11/03/2014

אנו בטיפול עם רופאי ספורט, ה MRI פוענח ע"י ביה"ח בו בוצע וכן ע"יי רדיולוגים בב"יח נוסף. באינטרנט אנו מוצאים חומר על הסרת העצם בד"כ אצל מבוגרים, כמה רופאים שפגשנו מכוונים אל מנוחה בלבד. הציעו גם הזרקת קורטיזון לעצם..תא לחץ.. אבל עדיין לא על הסרה. בדיקות דם שעשינו לאחרונה הראו על חוסר בויטמין D אותו נשלים לה.
    האם לדעתך יש פעולות נוספות אפשריות? האם יזיק לדעתך שימוש במכשירי לייזר המופיעים בשוק לאחרונה כגון B CURE ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אי אספקת דם לעצם ססמואידית - תגובה

ד''ר אודי לבל
    13/03/2014

שוב שלום. כמו שכבר כתבתי, זהו נושא שאין לי כלל נסיון בטיפול בו. זו פגיעה מאוד נדירה שמופיעה אצל רקדנים-רקדניות ואצל ספורטאים. אני מניח שלייזר לא יזיק... (זה לא מבטיח שהוא יועיל)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו