ילד שנולד עם קלאב פוט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד שנולד עם קלאב פוט
    ענבר קרוה
    03/04/2014

שלום רב. יש לי ילד בן שלושה חודשים שנולד עם קלאב פוט.הוא טופל בגבסים ואחרי הגבס השמיני הוא עבר ניתוח להארכת הגיד. אנחנו רוצים להזמין לו את נעלי גון מיטשל ואין לנו דרך למדוד לו את הרגל בגלל הגבסים. נאמר לנו שביום של הורדת הגבסים נמדוד לו את הרגליים ואז נזמין. ההזמנה של הנעליים והגעתם לוקחת בין 7 ל 10 ימים. האם זה בסדר שהוא יהיה כל כך הרבה זמן בלי גבס? אם זה לא בסדר, האם יש דרך למדוד לו את הרגליים עם הגבס. ההזמנה נעשית באינטרנט ועל כן המידה צריכה להיות מדויקת. בתודה מראש ענבר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד שנולד עם קלאב פוט

הוספת תגובה

• ילד שנולד עם קלאב פוט - תגובה

ד''ר אודי לבל
    06/04/2014

ענבר שלום. אני נוהג לתת להורים את המידות לקראת ההזמנה ביום ביצוע הארכת הגיד. אבל אני מבין שכבר איחרנו את המועד (אלא אם הקלאבפוט הוא חד צדדי ואז מספיק למדוד את הרגל השניה). מנסיוני המכשיר של מיטשל מגיע תוך 3 ימים ב- UPS. כך שאין כל בעיה עם כמה ימים בלי טיפול (או שהמטפל יניח גבס נוסף למספר ימים)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו