הליכון על גלגלים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הליכון על גלגלים
    שחף
    28/05/2014

שלום, קיבלתי הליכון עם גלגלים (שיושבים בתוכו) לבת שלי, בת 6 חודשים. קראתי שלא כדאי לתת לה את זה, ומצד שני לכל החברים שלי יש. אשמח שתבהיר לי את הנושא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הליכון על גלגלים

הוספת תגובה

• הליכון על גלגלים - תגובה

ד''ר אודי לבל
    28/05/2014

שחף שלום. אין לא כל מידע מדעי על המוצר הזה. עם זאת אני מתנגד לו בכל כוחי. איני מבין מדוע צריך לשתול תינוק בן חצי שנה בתוך ריתמת ישיבה, בגיל שבו הוא/היא צריכים לזחול, לשכב, להתגלגל. אני ממליץ לכל משפחה ששואלת אותי על זה, להמנע מהמוצר הזה. אני מדגיש שוב שזו דעה שאינה מבוססת על מחקר כלשהו שהראה על נזק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך להליכון על גלגלים

שחף
    28/05/2014

ד"ר לבל שלום, ואם אני שמה אותה חצי שעה ביום, וזהו. אולי פחות. אז זה גם לא בסדר.?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך להליכון על גלגלים - תגובה

ד''ר אודי לבל
    30/05/2014

לא יודע. אבל לאיזה צורך היא בתוך זה? מה זה נותן לה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו