מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צליעהגבי11/07/2014
בני כמעט בן 3. נופל הרבה. ביום שני אחר הצהריים (לפני 4 ימים) רץ ונפל והתקשה לקום ולדרוך על הרגל. תוך רבע שעה כבר חזר לרוץ. לעיתים היה נדמה לי שמעט צולע ולעיתים לא. מאז צולע אבל יש שיפור. למחרת הנפילה אחר הצהריים הלכנו לרופא ילדים ובתנועות פסיביות לא אבחן דבר ושמח שאין חום... לציין - אין המטומה, ואולי אבל אולי טיפונת נפיחות באזור ה forefoot. כמו כן, שבוע וחצי לפני היה עם חום ודלקת ריאות.
יומיים אחרי לקחתי לאורתופד (אתמול) שלדבריו לר ראה צליעה, אבל שוב - לעיתים רואים ולעיתים לא... כמו כן, כשרץ לא רואים בכלל.
לצערי אני לא רגועה. אמנם הייתה נפילה, אבל אולי זה לא קשור לצליעה? יתכן והיא רק קטליזטור למצב רפואי אחר? ההליכה שלו תמיד נראתה לי מעט מסורבלת ותמיד נופל לא מעט, אבל קופץ ומטפס ורץ, ומאוד אקטיבי...
למשל עכשיו כשרץ לא נראה שכואב לו כלל.
האורתופד אמר שאם תוך שבועיים מהחבלה ימשיך לצלוע לחזור אליו... הזמן הזה לא עשוי להיות קריטי?
סליחה שהעמסתי, מקווה לא יותר מתי
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צליעה - תגובה
ד''ר אודי לבל11/07/2014נטלי שלום. הבירור וההמלצה נשמעים לי סבירים. אם בכל זאת את דואגת הגיעי למעקב קצת יותר מוקדם, אם לא יחלוף הכל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצליעה
גבי11/07/2014תודה על התגובה המהירה.
שאלה קטנה נוספת - האם יש טעם לדעתך לבצע ספירת דם
שוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצליעה - תגובה
ד''ר אודי לבל12/07/2014לא נשמע הכרחי, אבל בהתאם למהלך ההחלמה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
(1).jpg)