מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- DDH לתינוקת בת שנתיים ושלושה חודשיםשני16/12/2014
לבת שלי אובחן DDH במפרק ירך שמאל. ההמלצה שניתנה לנו היא ניתוח.
במהלך הניתוח מחדירים פלטה על מנת לתפוס את מפרק הירך בתוך האגן- האם הפלטה נשארת באופן קבוע במשך כל החיים?
במהלך הניתוח מנתחים גם את הברך ומחברים אותה - למה צריך ניתוח גם בברך אם הבעיה היא רק באיזור האגן.?
באופן כללי האם עד מועד הניתוח יש פעילויות שעדיף לא לעשות על מנת לא להחמיר את המצב ?
לאחר הניתוח קיימת אופציה לצליעה. האם זה צליעה משמעותית?..
האם קיימים סיכונים בניתוח.? אם כן, מה הם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר DDH לתינוקת בת שנתיים ושלושה חודשים - תגובה
ד''ר אודי לבל17/12/2014שני שלום. את שואלת על פרטים טכניים שמוטב (חייבים!) לקבל מהצוות המנתח. הניתוחים כמובן מוכרים לי ואני מבצע אותם מידי פעם כאשר הטיפול הלא ניתוחי לא מביא להחלמה מלאה, אבל אלה נושאים שחייבים להידון בין ההורים למנתחים. אני מציע לך לדון בכל הפרטים עם הצוות. אשמח להרחיב אם יישארו פרטים לא מובנים. אני מציע להגיע למפגש עם הצוות כשבידכם רשימה של שאלות. לבוא שני ההורים, להביא גם סבא וסבתא, לא להתבייש. מדובר במהלך מורכב ומכריע לבריאות הילדה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם קיים טיפול לא ניתוחי?...
שני04/01/2015האם יש אפשרות לטפל בבעיה ללא ניתוח?..
ובאופן כללי האם תמליץ לעשות ניתוח ?..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם קיים טיפול לא ניתוחי?... - תגובה
ד''ר אודי לבל08/01/2015שני שלום. טיפולים ניתוחיים הם אמנם מהלך מפחיד ומורכב אבל בשלב הזה טיפול אחר הוא הרבה פחות מוצלח. אני שוב מדגיש שמידע כזה חייב להידון בינך לבין הצוות המטפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)