מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עקמת פלטפוס ונעליםשיר26/12/2014
שלום, אני בת 15 והתגלתה אצלי עקמת די גבוה ופלטפוס קל, כשאני עומדת הרבה ונועלת נעלים פשוטות כמו כפכפים וכדומה אני מרגישה קושי בעמידה וכאב בכפות הרגליים.האם נעליים עם בולמי זעזועים כמו נעל ספורט או נעל גמישה כמו נעל טיולים (בלנדסטון למשל) יכולות להועיל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עקמת פלטפוס ונעלים - תגובה
ד''ר אודי לבל30/12/2014שיר שלום. אני לא מצליח להבין בבירור את השאלה. האם יש לך עקמת? סקוליוזיס? אם כן, לזה אין קשר בררו לכאבי הרגליים. לגבי כאבי כפות רגליים בעת מאמץ ממושך, אין לי בשורות. מציע להשתמש בסוג הנעליים שאת חשה בו נוח ולא כואב. יש הבדלים גדולים בין מטופלים לגבי סוג הנעל שנוחה לכל אחד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מטפל סיעודי: איך בוחרים נכון?
איך בוחרים מטפל סיעודי שיתאים ליקרים לנו מכל...כל הטיפים כאן
בחן את עצמך:
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
מומחה לגסטרו-ילדים
מחלות כבד, תזונת ילדים ורפואת ילדים. תחומי טיפול: כאבי בטן כרוניים, עצירות כרונית, קרוהן, קוליטיס, צליאק, הליקובקטר פילור, מחלות רפלוקס ועוד.
... קרא עוד
מנהל היחידה לאנדוקרינולוגיה וסוכרת בחטיבה הפדיאטרית ומנהל השרות למחלות מטבוליות מולדות במרכז הרפואי האוניברסיטאי ע"ש סורוקה בב"ש. יו"ר לשעבר של האיגוד הישראלי לאנדוקרינולוגיה לילדים. מתמחה בגדילה, השמ... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)