צילום פרקי ירכיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צילום פרקי ירכיים
    טל
    28/01/2015

שלום, ביתי בת 7 חודשים עברה צילום של פרקי הירכיים. כאשר ניגשנו לרופא הוא רשם: "פרקי ירכיים יציבים, הגבלה בפיסוק משמאל, אורך רגליים שווה, כפות רגליים ללא עיוות. בצילום מימין 24 מעלות, משמאל 28 מעלות" הרופא המליץ על חגורת jordan.
    הרופא היה מאוד אינפורמטיבי והסביר לי על הצילום על נושא הזווית אך כאשר צפיתי בתמונות בבית גילית שיש עוד צילום והצילום הראשון הילדה זזה, עליו הסתכל הרופא. לדעתי הצילום השני הישר נראה תקין.

מה דעתך? האם יש צורך לגשת שוב לרופא או שאבחנתו תקינה?
    אם לדעתך הצילום תקין, האם יש להמשיך לשים לילדה את הרצועה עד להגעה לרופא? האם יגרם לה נזק מהרצועה במידה והמצב תקין?
    יש לציין שביצענו צילום לילדה לאחר שבגיל 6 חודשים בוצע לה אולטרסאונד, אך הרופא קבע שהכל תקין ב-90% אך כיוון שאנו נותנים לה ויטמין D, לא ניתן לראות בוודאות של 100%.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צילום פרקי ירכיים

הוספת תגובה

• עדכון

טל
    01/02/2015

קבעתי תור נוסף לרופא המטפל אך הוא רק עוד שבועיים.
    האם המשך הטיפול ברצועה עד הגעה לרופא יכול לגרום לילדה נזק?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדכון - תגובה

ד''ר אודי לבל
    01/02/2015

טל שלום. קשה לי להביע דעה על הצילום מבלי להכיר את מהלך הטיפול עד כה. איני סבור שיגרם נזק בהמשך טיפול קצר בריתמה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צילום פרקי ירכיים - תגובה

ד''ר מרק אידלמן
    02/02/2015

שלום ,
    הצילום שצורף תקין , אך זה צילום בפיסוק
    בד"כ עושים צילום עם רגליים ישרות .איפו הוא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צילומים

טל
    02/02/2015

ד''ר אודי לבל תודה על תשובתך.

ד''ר מרק אידלמן,יש רק עוד צילום אחד. אני מצרף אותו להודעה הזאת. אני לא בטוח שהילדה עם רגליים ישרות בצילום הזה.

יש לי בנוסף רק עוד 2 צילום מהאולטרסאונד בגיל 6 חודשים.
    על העזרה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צילומים - תגובה

ד''ר מרק אידלמן
    04/02/2015

מסכים עם ד״ר לבל , אך בכל זאת צילום נירא לי תקין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו