שבר ברגל תינוק בן שנה ו4

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שבר ברגל תינוק בן שנה ו4
    קרן
    07/03/2015

בני שיחק ביחד איתי בגימבורי עקב תזוזת המיזרון החליק והתחיל לצרוח בהתחלה חשבתי שזו מכה ויעבור באותו הלילה צרח כל הלילה ופניתי למרמ שהפנה למיון לאחר צילום התברר שבר ברגל שמאל למטה לכיוון הקרסול אך לא בקרסול אלא ברגל התחתונה שני חצאי שברים בשני העצמות,חבשו וגבסו את הרגל עד הירך .
    ראשית אני בהלם שמהחלקה נוצר שבר,שנית הרופא אמר שאליו להיות מגובס כחודש ללא זחילה .
    זה בלתי אפשרי להחזיק תינוק רק על הידיים כי הוא ממש רוצה לזוז כאשר אני שמה על הריצפה הוא לא עדין ואני מפחדת שיגרום נזק לרגל וגבס האם זה נורמלי שינוע עם הגבס בזחילה?אצל תינוקות מה רמת ההיתחות של העצם? והאם זה נורמלי שנחבש עד הירך?האם יש פעתרון אחר חוץ מגבס כמו קיבוע קל יותר שיאפשר לו לנוע?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שבר ברגל תינוק בן שנה ו4

הוספת תגובה

• שבר ברגל תינוק בן שנה ו4 - תגובה

ד''ר אודי לבל
    11/03/2015

קרן שלום. אני מציע שבתוך כשבוע לאחר החבלה תקחו את התינוק לבדיקה אצל אורתופד ילדים, אין לי ספק שהתוכנית הטיפולית תוסבר לכם ובודאי הטיפול גם יעודכן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו