ניתוח לDDH לילדה בת שנתיים ו 9

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח לDDH לילדה בת שנתיים ו 9
    שני
    19/04/2015

יש לנו תאריך לניתוח מפרק ירך . אני נורא חוששת. הבנו כי קיימים סיכונים. רציתי לדעת מה אחוז ההצלחה בניתוחי מפרק ירך. והאם לעיתים קיימת עדיפות להשאיר את המצב ככה ולא להסתכן בניתוח?. או שההמלצה היא תמיד לנתח על מנת לסדר את הבעיה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הורים אנא הצטרפו

ד''ר אודי לבל
    20/04/2015

שני שלום. הנושא מורכב מאוד וכמנתח הייתי רוצה לדון בזה פנים אל פנים. אני מציע במסגרת הפורום לעסוק יותר בדיון עם הורים שילדיהם עברו טיפול דומה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לנתח

שירן
    20/04/2015

עברתי מקרה דומה עם ביתי.. אני הייתי צריכה לדבר עם מישהו שעבר את זה.. אשמח לעזור ולייעץ לך.. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לדבר איתך

אמא
    24/04/2015

גם לי קוראים שני וגם הבת שלי עומדת לעבור את אותו ניתוח ואני אשמח ליצור איתך קשר. כיצד אפשר לעשות זאת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו