עקמת מוקדמת ילדה בת 4 - טיפול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עקמת מוקדמת ילדה בת 4 - טיפול
    אפרת
    21/04/2015

היי,
    לבתי בת הארבע, זיהו בגיל שנתיים, עקמת מוקדמת חזקה, קצת לפני גיל שלוש היא גובסה לשלושה חודשים ומרגע שהורידו את הגבס היא לובשת מחוך ברוב שעות היום.
    אנו במעקב והרופאים המטפלים צופים כי תזדקק למחוך עד גיל ההתבגרות. כרגע נראה כי המחוך מועיל ועמוד השדרה במצב מאוזן יותר.
    בשנה האחרונה היא בטיפולי הידרופתרפיה פעם בשבוע, ואני מאוד מעוניינת לתת לה טיפול נוסף, פיזיותרפיה, התעמלות או כל דבר שיכול לחזק אותה פיזית וכמובן את דימוי גוף שלה.
    אני מודעת שמה שבסופו של דבר יעשה את ההבדל הוא לבישת המחוך אך מאוד רוצה לנסות גם דרכים נוספות. אשמח להמלצות
    המון תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עקמת מוקדמת ילדה בת 4 - טיפול - תגובה

ד''ר מרק אידלמן
    24/04/2015

שלום ,
    קשה לתת לך מהלצות בלי לבדוק ילדה , בלי צילומי ע"ש ,בלי היסטוריה של מעקב שלה.
    לפי מה שאת כותבת ילדה מטופלת היטב , הייתי קודם כל מתייעץ עם אורטופד המטפל שלה.הוא גם יודע הרבה יותר מכל אחד על טיפול של בתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו