מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הבן שלי בן שנה וארבע שבר את השוק-רחל17/05/2015
הוא תינוק קטן עם שבר בשוק. עבר רק יום אחד והוא כל הזמן בוכה. הוא רוצה ללכת ולא יכול, רוצה לזחול ולא הולך לו. כולנו כבר מתוסקלים.
למישהו יש נסיון עם כזה דבר בכזה גיל ויכול לעזור לי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבן שלי בן שנה וארבע שבר את השוק- - תגובה
ד''ר אודי לבל20/05/2015רחל שלום. האם יש לו קיבוע כלשהו על הרגל? אני לא יודע האם זה רלוונטי עדיין אבל כאב שלא נפסק גם אחרי הנחת הגבס - הוא סימן לא טוב. לרוב הילדים נרגעים כשהם בלי תנועה והגבסמקבע את הגפה. מציע לקחת את התינוק להיבדק. לגבי הקושי להתנייד בתקופה של הגבס, לזה הם לרוב מתרגלים מהר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתינוק בן שנה וארבע עם שבר בשוק
רחל20/05/2015תודה רבה על הפורום המדהים שלכם! הבן שלי בן שנה וארבע גובס ואכן מאד נרגע. יש לי עוד שאלה שמטרידה אותי- האם יש כזה דבר עצמות חלשות? בני שבר את הרגל בלי נפילה (לפחות מה שידוע לנו ולגננת), אולי העצמות שלו חלשות?
ושוב תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם העצמות שבירות?
ד''ר אודי לבל23/05/2015רחל שלום. אנחנו לא ממליצים על בירור בנושא זה לאחר שבר בודד. אם יתרחשו עוד שברים - בהחלט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
(1).jpg)