הבן שלי בן שנה וארבע שבר את השוק-

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הבן שלי בן שנה וארבע שבר את השוק-
    רחל
    17/05/2015

הוא תינוק קטן עם שבר בשוק. עבר רק יום אחד והוא כל הזמן בוכה. הוא רוצה ללכת ולא יכול, רוצה לזחול ולא הולך לו. כולנו כבר מתוסקלים.
    למישהו יש נסיון עם כזה דבר בכזה גיל ויכול לעזור לי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הבן שלי בן שנה וארבע שבר את השוק- - תגובה

ד''ר אודי לבל
    20/05/2015

רחל שלום. האם יש לו קיבוע כלשהו על הרגל? אני לא יודע האם זה רלוונטי עדיין אבל כאב שלא נפסק גם אחרי הנחת הגבס - הוא סימן לא טוב. לרוב הילדים נרגעים כשהם בלי תנועה והגבסמקבע את הגפה. מציע לקחת את התינוק להיבדק. לגבי הקושי להתנייד בתקופה של הגבס, לזה הם לרוב מתרגלים מהר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תינוק בן שנה וארבע עם שבר בשוק

רחל
    20/05/2015

תודה רבה על הפורום המדהים שלכם! הבן שלי בן שנה וארבע גובס ואכן מאד נרגע. יש לי עוד שאלה שמטרידה אותי- האם יש כזה דבר עצמות חלשות? בני שבר את הרגל בלי נפילה (לפחות מה שידוע לנו ולגננת), אולי העצמות שלו חלשות?
    ושוב תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם העצמות שבירות?

ד''ר אודי לבל
    23/05/2015

רחל שלום. אנחנו לא ממליצים על בירור בנושא זה לאחר שבר בודד. אם יתרחשו עוד שברים - בהחלט

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו