מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מכשיר פיסוק ג'ורדן לטיפול ב DDHאנה קורן08/07/2015
שלום, היום הרכבנו את מכשיר הפיסוק ג'ורדן, ואני קצת מסתבכים עם החלפת החיתול. הרופא אמר בשום אופן לא להוריד את הרצועות של הרגליים, ושניתן להוציא את הרצועה של הבטן. אם זאת עדיין לא הצלחנו למצוא שיטה להחליף חיתול בלי הורדת הרצועות מהרגליים, בבקשה עזרה, איך ניתן לעשות זאת ללא הורדת הרצועות? מתחת לרצועות גם לא הצלחנו... תודה מראש, אנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכשיר פיסוק ג'ורדן לטיפול ב DDH - תגובה
ד''ר אודי לבל09/07/2015אנה שלום. מכשיר ג'ורדן לא צריך להפריע להחלפת חיתול אם הוא מונח מתחת לבגדים. אם הוא על המכנסיים זה כמובן לא אפשרי. אני משתמש במכשיר הזה כאשר המצב מאפשר הורדה שלו מדי פעם. כך שאם הרופא המליץ לא להוריד אפילו להחתלה - כדאי לדון איתו/ה האם זה השלב המתאים. באופן כללי התקשורת שלכם עם המטפל/ת צריכה להיות (לדעתי) כזו שאתם יכולים להעלות שאלות כמו שעלו כאן ישירות אליו/אליה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלפת חיתול במכשיר ג'ורדן
אנה קורן10/07/2015תודה, אבל אני עדיין פשוט לא מבינה איך פיזית ניתן להחליף את החיתול? איך מצליחים להשחיל את הרצועה של החיתול לבפנים כי הרי המכשיר הוא מקשה אחת, אי אפשר להשחיל לשם אפילו רבע אצבע... כול האימהות שהתייעצתי איתן אמרו פה אחד שאי אפשר פיזית להחליף חיתול בלי הורדת המכשיר. זה פשוט בלתי אפשרי מבחינה טכנית. במידה וזה כן אפשרי אשמח לקבל הסבר, אולי הרצועות של החיתול מתלבשות על הרצועות של המכשיר, אבל אם כן אז המדבקה של החיתול נדבקת לרצועה של המכשיר...
תודה מראש, אנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלפת חיתול במכשיר ג'ורדן - תגובה
ד''ר אודי לבל11/07/2015אנה שלום, אני מתנצל על שלא הבנתי קודם. מותר לפתוח את הסקוצ'ים לפנים (Velcro) בבטן וברגליים כך שהתינוק/ת שוכב/ת על המכשיר ואזל החליף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)