מכשיר פיסוק ג'ורדן לטיפול ב DDH

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מכשיר פיסוק ג'ורדן לטיפול ב DDH
    אנה קורן
    08/07/2015

שלום, היום הרכבנו את מכשיר הפיסוק ג'ורדן, ואני קצת מסתבכים עם החלפת החיתול. הרופא אמר בשום אופן לא להוריד את הרצועות של הרגליים, ושניתן להוציא את הרצועה של הבטן. אם זאת עדיין לא הצלחנו למצוא שיטה להחליף חיתול בלי הורדת הרצועות מהרגליים, בבקשה עזרה, איך ניתן לעשות זאת ללא הורדת הרצועות? מתחת לרצועות גם לא הצלחנו... תודה מראש, אנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מכשיר פיסוק ג'ורדן לטיפול ב DDH - תגובה

ד''ר אודי לבל
    09/07/2015

אנה שלום. מכשיר ג'ורדן לא צריך להפריע להחלפת חיתול אם הוא מונח מתחת לבגדים. אם הוא על המכנסיים זה כמובן לא אפשרי. אני משתמש במכשיר הזה כאשר המצב מאפשר הורדה שלו מדי פעם. כך שאם הרופא המליץ לא להוריד אפילו להחתלה - כדאי לדון איתו/ה האם זה השלב המתאים. באופן כללי התקשורת שלכם עם המטפל/ת צריכה להיות (לדעתי) כזו שאתם יכולים להעלות שאלות כמו שעלו כאן ישירות אליו/אליה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החלפת חיתול במכשיר ג'ורדן

אנה קורן
    10/07/2015

תודה, אבל אני עדיין פשוט לא מבינה איך פיזית ניתן להחליף את החיתול? איך מצליחים להשחיל את הרצועה של החיתול לבפנים כי הרי המכשיר הוא מקשה אחת, אי אפשר להשחיל לשם אפילו רבע אצבע... כול האימהות שהתייעצתי איתן אמרו פה אחד שאי אפשר פיזית להחליף חיתול בלי הורדת המכשיר. זה פשוט בלתי אפשרי מבחינה טכנית. במידה וזה כן אפשרי אשמח לקבל הסבר, אולי הרצועות של החיתול מתלבשות על הרצועות של המכשיר, אבל אם כן אז המדבקה של החיתול נדבקת לרצועה של המכשיר...

תודה מראש, אנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החלפת חיתול במכשיר ג'ורדן - תגובה

ד''ר אודי לבל
    11/07/2015

אנה שלום, אני מתנצל על שלא הבנתי קודם. מותר לפתוח את הסקוצ'ים לפנים (Velcro) בבטן וברגליים כך שהתינוק/ת שוכב/ת על המכשיר ואזל החליף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו