מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זכרונותעביר13/08/2015
ערב טוב,
אין לי שאלה אבל לא יודעת איך פתאום זכרתי אתכם, לפני כ חמשה שנים הייתי פעילה בפורום זה כי הבת שלי נולדה ויש לה דיספלזיה ברגליים, והייתי מאוד מתוחה ולא יודעת מה לעשות, תמיד שואלת, היא שמה קרית פיסוק חודשיים, ואחרי כן מכשיר גורדו כ שלושה חודשים, היה קשה אבל עבר, היא עכשיו במעקב אצל אורטופיד פעם בשנה, וכל פעם אני הולכת הוא אומר לי שהיא מתקדמת טוב.
אל תדאגו , לוקח קצת זמן, והכל עובר, ושיהיה לכם אחלה ילדים??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זכרונות - תגובה
ד''ר אודי לבל19/08/2015עביר, נהדר, תכתבי קצת להורים המודאגים בפורום מהנסיון שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזכרונות
עביר19/08/2015בפעם ראשונה הלכתי לבוק את בתי ה ד״ר אמר לי ( הבת שלך יש לה דיספלזיה קשה את צריכה לקחת אותה לאורטופיד) יצאתי מחדר בוכה , לא יודעת מה לעשות, חשבתי שדיפלזיה מחלה אין לה פתרון.
הלכנו לרופא חלדים( רופא המשפחה) בדק אותה ואמר לי שכן יש לה בעיה אבל לא עד כדי כך גדולה , היא צריכה לשים מכשירים ואחרי כמה חודשים המצב יסתדר( אתם יודעים עכשיו נרגעתי)
חזרנו הביתה זה היה מאוחר , אני זוכרת שלא ישנתי אותה לילה והתחלתי לחפש מה זה דיספלזיה, פתרונות, אתרים, פורומים, נרגעתי קצת , חשבתי שאני היחידה בעולם שיש לבתי הבעיה הזו , ידעתי שזה קרה וקורה עם הרבה ילדים.
קבעתי תור אצל אורטופיד והתחלנו , פעם ראשונה הוא החליט לשים קרית פיסוק, לחודשיים ונראה איך המצב מתקדם.
התחלנו לחפש חנויות אורטופידיה, קנינו קרית פיסוק, והיינו במעקב אצל אורטפיד, ג׳נא( הבת שלי) התקדמה אבל עדיין הבעייה קיימת, הוא הצייע לנו מכשיר גורדן, עוד פעם הלכנו קנינו מכשיר גורדן.
את האמת זה היה יותר קל בקרית פיסוק, מכשיר גורדן היה קצת קשה.
אחרי שלושה חודשים הרופא אמר לנו ש ג׳נא לא צריכה מכשירים , הכל בסדר ותקין.
היא במעקב אצל אותו אוטופיד פעם כל שנה עד גיל 12, כל פעם אנחנו הולכים הוא אומר לי שהיא מתקדמת. הוא המליץ לנו לנו להימנע מישיבת w , אתם יודעים כל פעם שהיא יושבת אותה אחרי כמה דקות היא מזכירה לנו אווו הרופא שלי כועס עליי אם אני יושבת כך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)