בן שנתיים ועשר קיצור גיד,,

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן שנתיים ועשר קיצור גיד,,
    צליל
    09/09/2015

שלום אמא לבן שנתיים ועשר מועמד לניתוח להארכת גיד, מה קורה בזמן הזה כמה זמן עם גבס? מה קורה אחרי?.(לילד שלי היה גוש בברך עקב ביופסיה שנלקחה נוצרה הצטלקות שגרמה לקיצור הגיד, הגוש נעלם מעצמו)האם שוב נצטרך לעבור על הניתוח כי הוא קטן??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן שנתיים ועשר קיצור גיד,,

הוספת תגובה

• בן שנתיים ועשר קיצור גיד,, - תגובה

ד''ר אודי לבל
    12/09/2015

צליל שלום. אין לי כל מידע על הסיבה לקיצור ובאיזה מקום בגוף הבעיה. באופן כללי כאשר אנחנו נתקלים בגיד מקוצר אצל ילד בריא, הארכה מאפשרת לגיד להתחיל לגדול בקצב הנכון ולרוב אין התקצרות מחדש. במקרים של ילדים עם בעיות נוספות - הקיצור עלול לחזור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוב חוזרת מתשובתך

צליל
    25/09/2015

שלום חוזרת מתשובתך בני בן שנתיים ועשרה חודשים צריך לעבור הארכת גיד (יש לו המנגיומה בברך כנראה עקב הצטלקות של לקיחת ביופסיה נעשה לו קיצור גיד)את הגוש לא הוציאו, בMRI האחרון ראו שיש גוש שאי אפשר להוציא כאשר אורטופד שנגע ראה שאין גוש, לפי דעתכם זה נכון שהילד יצטרך להמשיך ללכת עם סד עד הבגרות?? בגלל שיש לו גוש ובגלל שזה ימנע את הארכת קיצור הגיד ושוב ניתוח??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה חוזרת

ד''ר אודי לבל
    26/09/2015

צליל שוב שלום. כמו שכתבתי קודם, קשה לי לעזור בחזוי העתיד מכיוון שהפרטים מאוד עמומים והיכרותי עם הרקע הרפואי מצומצמת. מציע להעלות את השאלה הזו בדיוק - בפני הצוות המטפל שלכם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו