מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בכי בהרמהאמא28/10/2015
שלום
בני בן שלושה חודשים פלוס, בכל פעם שמרימים אותו על הידיים הוא בוכה כאילו משהו כואב לו בשלב של ההרמה והנשיאה. הראש שלוש מוט והוא מקשית את הגב לאחור בכל זמן ההרמה, ככה שכל הגב מתעגל אחורה בזוית כמו של חצי כדור. הוא מאוד רוצה ידיים מצד אחד ומצד שני משהו כואב לו. גם הגוף שלו רך וגמיש וקל יחסית לאחיו התאום. הוא גם מתקשה מאוד בשכיבה על הבטן (בשינה הוא דווקא נהנה אבל בערות הוא לא אוהב) ומתקשה להרים את הראש.
הופנינו לאורטופד ילדים טלפונית, רופא הילדים אמר שאין מה לבוא אליו. חברה שלי שהיא יועצת התפתחותית אמרה לי שכדאי בכלל ללכת לנוירולוג ילדים. אולי בעיה בטונוס. אני לא רוצה להתרוצץ סתם במרפאות בוודאי בגיל כ זה ובעיקר כשהן ממוקמות בבתי חולים
הוא חיוני, מתלהב ומזיז גפים כל הזמן, אוחז בחפצים ואפילו מתהפך מהגב לחצי בטן.
האם נשמע שיש משהו שצריך ברור אורטופדי, או שכדאי נוירולוגי ומה לדעתך זה עלול להיות? מה ינסו לשלול?
הוא נולד בקיסרי שבוע 37.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בכי בהרמה - תגובה
ד''ר אודי לבל29/10/2015אמא שלום. את מתארת משהו שכמובן מדאיג. מפתיע אותי שרופא/ת הילדים לא רצה/תה לבצע הערכה ראשונית. אני חופש שרופא/ה ילדים מומחה ומנוסה זו הכתובת הראשונה. צריך לנסות להבין אם מדובר במשהו "אמיתי" או לא, ולאחר מכן לשקול איך לברר את העניין. אורתופדים, הם לרוב לא כתובת מתאימה להתחלת בירור בשל ההסתכלות הספציפית שלנו על בעיות שלד-שריר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)