מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהשני21/05/2008
עקב כאבים מאחורי הברך שנמשכים 3 חודשים עשיתי ב-17.2 בדיקות דם שקיעת דם וספירת דם והן יצאו תקינות וב-10.4 עשיתי צילום רנטגן והוא יצא תקין האם זה שולל גידול סרקומה?גם בבדיקת האורתופד שהייתה ביום חמישי לא נמצא נפיחות או אודם או משהו אחר ולטענתו מדובר בדלקת גידים עקב עומס של פעילות גופנית ומשקל יתר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לשני
ד''ר מרק אידלמן22/05/2008למה את חושבת שיש סרקומה??!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
שני23/05/2008כי קראתי באינטרנט ביום שזה התחיל ושאלתי במוקד אחיות בקופת חולים שלנו והן אמרו שצריך לבדוק את האפשרות הזו .זה היה ממש מפחיד ישר שאמרתי כאב מאחורי הברך הם הקפיצו את האפשרות הזו אני לא הייתי חושבת על זה אם לא הן.לכן אני בעצם גם לחצתי על האורתופד ועל הרופא ילדים והם נתנו לי לעשות רנטגן ובדיקות דם ובעצם לכן שאלתי אותך אם זה שולל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
שני25/05/2008תוכלו לענות לי בבקשה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלהה
שני30/05/2008תוכל לענות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשני
ד''ר אודי לבל31/05/2008שלום. אני מבין שאת מאוד דואגת. דאגות מסוג זה לא מתאימות לדיון ברשת. אנא פני לרופא המשפחה, בקשי שיקדיש לך זמן וקשב ואני מקווה שחרדותיך יתבדו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)