מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- DDH/CDH לא מאובחן מטופלדגן מור09/06/2008
בן 33.
מגיל ילדות 6-8 סובל מכאבים בירך/אגן ובעיות בהליכה ובריצה. קיימת (מאז עד היום) מגבלה בכיפוף ברך עד 70-80 מעלות. בעבר גיל 10 אובחנתי כי אני סובל מהמנגיומה בירך (ע"י רופא כלי דם). נותחתי בירך במטרה להוציא את ההמנגיומה. הניתוח לא עזר הכאבים לא עברו, מגבלת התנועה נשארה. בגיל 18 עברתי ניתוח נוסף (הפעם ע"י אורטופד) במטרה להסיר הידבקויות של הניתוח הראשון (לא נמצאו ממצאי המנגיומה) על פי אבחנתו הכאבים ומגבלת התנועה נבעו מהידבקויות שנוצרו כתוצאה מהניתוח הראשון. האורטופד לא סיים את הניתוח מסיבה לא ברורה.
1. האם יכול להיות שאני סובל מDDH/CDH לא מאובחן?
2. האם יכול להיות שגידול כלי הדם שיש בירך הינו מעקפים טבעיים של כלי דם ע"מ לפצות על כלי דם טבעיים החסומים כתוצאה מDDH/CDH לא מאובחן.
3. האם יש דרך לאבחן?
4. האם תוכל להפנות אותי לרופא שינסה להקל על הכאבים הקשים הכרוניים שאני סובל מהם. (יורד ל70% אחרי ETOPAN 400 MG)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי ירך
ד''ר אודי לבל09/06/2008דגן שלום. ראשית התיאור שלך מורכב, ומעט אישי לדעתי מכדי לעניין גם אחרים - איני רואה קשר בין מה שאתה מתאר ל DDH בילדותך. אני מניח שקיימת אצלך פגיעה מורכבת עקב הבעיה המקורית ועקב הניתוח. אני מציע לפנות לאורתופד ולבצע הערכה כוללת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
(1).jpg)