סקוליוסיס מותנית 42%

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סקוליוסיס מותנית 42%
    אורלי אזולאי
    30/07/2008

ביתי בת 12.5 אובחנה עם סקוליוסיס 42% -לפי הגדרתם של 2 אורתופדים ככקשה. הופנתי לשניידר, אך לצערי נקבע לי תור רק לעוד חודשיים!!ילדתי כבר כמעט שנה אחרי מחזור ואני חוששת שזה עלול להיות מאוחר מדי. מה אעשה על מנת לזרז את הטיפול בה / אני בלחץ, והכי מכל אני חוששת מדרכי הטיפול, מה הם ימליצו לה/לה לעשות? PLEEAAASE תגובתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סקוליוסיס מותנית 42%

הוספת תגובה

• עקמת של 42 מעלות

ד''ר אודי לבל
    03/08/2008

אורלי שלום. עקמת כזו אכן מחייבת התייחסות . ישנם בארץ רופאים רבים שמתמחים בנושא ואם את מודאגת פני לאחד מהם שמוכן לבדוק את ביתך מוקדם יותר - הארץ קטנה ואין בעיה להגיע. עם זאת - עקמת היא תופעה איטית מאוד מאוד, אין כל סכנה שבטווח של חודשיים משהו יקרה, אם דאגתך היא לעקמת של הילדה לא יקרה דבר מהמתנה של חודשיים. אם הבעיה היא המתח שבדבר - והציפיה הדרוכה לטיפול - פני לרופא הראשון שיכול לטפל בביתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עקמת 42 מעלות

אורלי אזולאי
    03/08/2008

תודה לתגובתך. היום הייתי אצל ד"ר צוני סיגל - שמחשב מומחה בתחום. ומצא סטיה של 50 מעלות. לאור מס' גורמים המליץ בחום על ניתוח אצלו באסותא. רוצה המלצתך ודעתך, האם ניתוח בבי"ח ממשלתי שיעלה הרבה פחות יתן תוצאה פחות טובה? או לחילופין באסותא התוצאה בטוחב יותר. מדובר בסכומי עתק, אם אין לי כיסוי של ביטוחים פרטיים. האם עליי לפנות באופן עצמאי לבי"ח, ועם איזו הפנייה? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח עקמת - פרטי?

ד''ר אודי לבל
    05/08/2008

אורלי שלום, את מעלה נושא מאוד חשוב שטוב שעלה כאן. מה מקומה של רפואה פרטית בתוך המערכת הכללית של רפואה בישראל, והאם אכן רפואה פרטית טובה יותר.
    הקוראים יבינו בודאי שהבעת דעה פומבית כאן לא פשוטה, קולגים רבים שלי עובדים במסגרות שונות ואין כל סיבה להביע דעה גורפת בעד המערכת הציבורית או בעד המסגרות הפרטיות או כל מצבי הביניים כמו בחירת מנתח במערכת הציבורית, או פניה לבי"ח כמו אסותא עם הפניה מקופ"ח. אני מרשה לעצמי לומר רק זאת: טיפול טוב ושיתוף פעולה עם רופא/ה בעל/ת מחויבות למוטפל/ת - זה הדבר החשוב. לא משנה איפה זה מבוצע. תקלות איומות קרו ויקרו בכל מסגרת, וגם רשמים טובים ניתן לשמוע ממי שטופל בכל מסגרת.
    אני מזמין את המשתתפים להביע דעתם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו