מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עקמת מבניתמיכאל08/08/2008
קוראים לי מיכאל (בן 18) ואני סובל מעקמת מבנית כבר 5 שנים מאז גיל 13. ניסיתי כל טיפול אפשרי כולל מחווך וכתוצאה מהטיפולים העקצת שלי בת 36 מעלות. הבעייה שלי היא שאני סובל מכעב בגב האמצעי. לכן החלטתי לעבור ניתוח. אני רוצה לדעת עד כמה ניתוח יכול לעזור לי. ובבקשה אל תענו בסגנון "בזווית יותר גדולה רק עושים ניתוחים". אני מודע לזה שגיבנת עד 40 נחשבת מבחינת האורתופדיה ל"נורמלית". היא אולי נורמלית לזקנה בת 50 עם אןסטיופורוזיס ולא לנע בן 18!!! הכיפוף הטבעי אמור ליהיות בסביבות 8 מעלות ולא 36 כמו לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה למיכאל
ד''ר מרק אידלמן09/08/2008עקמת שלך כבר נעצרה ולא תחמיר.הסיבה למה צריך לנתח עקמת מעל 50 מעלות -בפרוגרסיה של עקמת בערך מעלה בשנה.אתה חייב לבצעה בירור כאבי גב שלך , בד"כ אין קשר בין עקמת כמו שלך וכאבי גב.
אתה חייב להיות מודע גם לעובדה שחלק מהחולים כתוצאה מהניתוח ( קוסמטי!) נהפכים למשותקים ולא שולטים על סוגרים!
מקווה שהייתי מובן מספיק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא עניתה לי על השאלה
מיכאל24/08/2008שאלתי כמה ניתוח יכול לעזור ליישור העקמת שלי עפי ניסיוך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעקמת וניתוח
ד''ר אודי לבל26/08/2008מיכאל שלום. אוסיף על דבריו של דר' אידלמן. ניתוח עקמת בא לטפל בשתי בעיות בעיקר - הראשונה היא התקדמות העקמת במשך שנות החיים שלאחר גיל ההתבגרות - זאת על ידי אחוי החוליות זו לזו ובכך מניעת המשך ההתעקמות. הבעיה השניה היא ההפרעה הקוסמטית שבעקמומיות הגב - "גיבנת" או אי שיוויון בגובה הכתפיים. ניתן ליישר לפחות חלק מהעקמת בניתוח ובכך לשפר את המצב הקוסמטי. ניתוחי עקמת הם קשים למטופל ומורכבים מאוד לצוות המנתח. סיבוכיהם אינם רבים אך כשמשהו מסתבך - זו צרה גדולה מאוד. אין תחליף לייעוץ עם מנתח עמוד-שידרה שידון איתך באפשרויות המומלצות במקרה שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך
מיכאל27/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיכאל
ד''ר מרק אידלמן27/08/2008רמזתי שאין צורך בניתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)