הסבר לפני ניתוח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסבר לפני ניתוח
    שלומי
    02/11/2008

שלום רב, בני בן 5, במעקב רגל קלובה מלידה טופל ע"י גבסים סדים ונעל ציר ישר. נשקלת אפשרות העברת גיד TA לעמדה לטראלית לשיפור מנח אינברסיה. בבקשה תרגום וחוות דעתך בעניין תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסבר לפני ניתוח

הוספת תגובה

• העברת גיד בהמשך לטיפול בקלאב-פוט

ד''ר אודי לבל
    03/11/2008

שלומי שלום. העברת גיד השריר הטיביאלי הקדמי במהלך הטיפול בקלאבפוט היא הליך מקובל. שריר זה הוא המרים העיקרי של הקרסול וכף הרגל בעת העברת הרג לפנים בצעידה. אם לאחר טיפול בלאבפוט בגבסים סדרתיים נותרת הטיה של הכף לכיוון הפנימי, אנחנו מציעים בגיל מתקדם להעביר (בחלקו או כולו) את הגיד לחלק החיצוני של הכף, כך שכאשר ירים את כף הרגל הוא יבצע זאת בהטיה "החוצה" זו פעולה די פשוטה, כרוכה בקיבוע של הגיד לעצם אחרת בכף הרגל מאשר זו שהו בדרך כלל מחובר בה, אבל בסך הכל שמירה על תפקודו הרגיל. אחרי הניתוח מניחים גבס שימנע מתיחה של הגיד עד שיתאחה למקומו. התוצאה לרוב טובה והכף מתיישרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח להעברת גיד טיביאליס קדמי

ד''ר אודי לבל
    15/01/2014

הילה שלום. לפני הכל - הנושא נשמע לי חשוב מספיק בכדי לשבת עם הרופא/ה המטפל/ת שלכם לדון בכל השאלות שלך. התשובות שאני אתן לך, נכונות למטופלים שלי, ופחות למטופלים של אחרים.
    העברת הגיד מהווה טיפול להקטנת ההישנות של הטיית כף הרגל בקלאבפוט. אני החלט חושב שכדאי לבצע לפני כיתה א. ועל כל שאר הפרטים כדאי לדון עם מי שינתח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד משהו קטן

ד''ר אודי לבל
    15/01/2014

אתם כמובן מוזמנים להיפגש גם איתי במרפאה לדון בזה, בלי קשר להמשך הטיפול אצל מי מטפל בכם ברציפות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו