בוקר טוב, כאבים בכפות הרגליים לילד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בוקר טוב, כאבים בכפות הרגליים לילד
    הילה.פ
    09/11/2008

בני בן ה 10 סובל מזה שבועיים מכאבים חזקים, אינו יכול ללכת. זהו התקף שני הקודם היה לפני 8 חודשים ואמר לנו האורטופד שזה שייך לכאבי גדילה. הכאבים גם בזמן מנוחה. בבדיקודת דם ראומטואיד פקטור 8.9, אנטיסטרפטוליזים הראה 389. רופא המשפחה אמר שהכאבים הם מהחיידק. הוא נתן טיפול בוולטרן ואקמול. אני מפחדת לתת את הוולטרן בכדורים 100 מ"ג. אודה לך אם תתיחס לבעיה (טיפול ואם צריך לבקש מהרופא לעשות עוד משהו ) ואיך אפשר לפתור אותה. הילד נעדר מבית הספר כבר שבוע ימים. בברכה רוחמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לרוחמה

ד''ר מרק אידלמן
    09/11/2008

שלום ,
    נירא גם לי ש100 מג לילד בן 10 זה הרבה.
    יש לא מעט סיבות לכאב שאת מתארת, בכל מקרה לי נירא שעדיין לא נעשה בירור מעמיק.
    אני ממליץ לך בחום לפנות לראומטולוג ילדים (או עד שתקבלי תור עליו תפני לרופא ילדים מנוסה).
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר אידלמן תודה, קבעתי תור.

הילה.פ
    09/11/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו