ישיבה בסלקל לתינוק מגיל 0

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ישיבה בסלקל לתינוק מגיל 0
    נילי
    17/11/2008

יש לי שאלה לגבי תינוק מגיל 0 בסלקל (של חברת מקסי קוזי אם זה משנה). הבנתי שיש זמן מקסימלי (חצי שעה - שעה ליום) שיותר ממנו לא מומלץ להשאיר תינוק בסלקל. ברור שכל זמן הנסיעה התינוק ישאר חגור בסלקל, אבל מה לגבי שאר היום ? אני שואלת כיוון שבמקסי קוזי יש אפשרות להוציא את הסלקל מהאוטו כשהתינוק בתוכו ולהרכיבו על העגלה. האם זה נכון? עד איזה גיל זה לא בריא? מה יכול להינזק? גב התינוק? תודה רבה, נילי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ישיבה בסלקל לתינוק מגיל 0

הוספת תגובה

• מנשא

ד''ר אודי לבל
    17/11/2008

נילי שלום, עניין המנשאים חוזר בשאלות באתר זה. אני קורא לכל ההורים בעלי הדעה- שיסבירו מדוע הם חושבים כך או אחרת על מנשאים - אני מודה שלי אין הרבה דעות בעניין (אין לי כבר ילדים קטנים ואני לא ממש חשוף למידע הזה). עניין שיש לי לגביו דעה, הוא העדפתי שתינוקות בגיל מאוד מוקדם ישארו בפיסוק ירכיים - זו תנוחה שמבטיחה שמפרקי הירך" יבשילו" היטב. אני לא מחבב עטיפת תינוקות בברכיים ישרות וצמודות זו לזו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני שאלתי לגבי סלקל...

נילי
    19/11/2008

שלום ד"ר, אני שאלתי על סלקל...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו