נעלי קרוקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נעלי קרוקס
    מאיה
    14/12/2008

הי, שמעתי ממספר אימהות שהליכה בנעלי קרוקס (בעיקר אצל ילדים) לא מומלצת בגלל תמיכה לא מספקת בכף הרגל ועקב כך הבירכיים "עובדות קשה יותר" וזה גורם לנזק בברכיים שיתגלה בשלבים מאוחרים יותר של החיים. הבנות שלי (בנות 5 ו-8) אוהבות מאוד קרוקס ופוסלות כל סנדל אחר בעונת הקיץ. האם זה נכון? תודה, מאיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נעלי קרוקס

הוספת תגובה

• קרוקס?

ד''ר אודי לבל
    14/12/2008

מאיה שלום. מחקרים כמו-מדעיים תוכלי למצוא על כל עניין זה מתחיל בסוכר חום מול סוכר לבן ונגמר בהשפעת כמות העננים בשמיים על הופעת קרחות. לגבי קרוקס - כמו כל מוצר שמישהו מרוויח ממנו ומישהו מפסיד - יש כמובן הרבה השמצות. חלקן אני מניח על ידי אנשים לא אינטרסנטיים שבאמת מאמינים בכל מני דברים. אין ספק שאנחנו מבינים מעט מהמכניקה של ההליכה. ואולי באמת יש בעיה?, לא יודע. המידע היחיד שאני מכיר - לא מדעי. המון אנשים הולכים עם זה ונוח להם - כנראה שזה לא עושה להם כאביםבגב, ברגליים או בברכיים. משהו מדעי? אני כאור לא מכיר. אני מכיר מחקרים מדעיים על מדרסים (שאינם מועילים לרוב, למעט לאנשים עם בעיות קשות בכפות הרגליים) - ובכל זאת כולנו משתמשים במדרסים ונעים לנו עם זה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו