ניתוח להסרת אצבע שישית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח להסרת אצבע שישית
    אילה
    19/02/2009

שלום, בעוד שבוע מתעתדת ביתי לעבור ניתוח להסרת אצבע שישית בשתי כפות הרגלים. אני די לחוצה מהניתוח וההשלכות שלו.. אשמח לדעת מה ההשלכות של הניתוח, חשוב לי מאוד לדעת כמה זמן בערך אורך הריפוי? מה משך הזמן עד שתוכל לזחול ולחזור למעון?(-הייתי שמחה לדעת כמה זמן לבקש חופש מהעבודה...) תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח להסרת אצבע שישית

הוספת תגובה

• הסרת אצבע עודפת בכף הרגל

ד''ר אודי לבל
    20/02/2009

אילה שלום. נושא כזה חייב להיות נדון בשיחה בינך לבין המנתח, ראי שבפורום מתקיים דיון מעמיק על כל מיני נושאים, לעומת הליכה לניתוח שהוא תהליך מורכב, מלא חששות - זה עניין רציני מכדי לקבל מידע עליו רק בפורום שבוע לפני הניתוח. לעצם העניין הפעולה לא מאוד מורכבת אם כי מאוד עדינה מבחינה קוסמטית ומבחינת שמירה על האצבע החמישית התקינה. הסרת האצבע העודפת נגזרת מהמבנה שלה - האם היא שייר-עור (skin tag) או ממש אצבע. ככל שהאצבע יותר ממשית הסרתה יותר מורכבת וצריכה להעשות בזהירות גדולה יותר תוך שמירה על מבנים תקינים של האצבע החמישית כמו העצב והעורק שלה. בנוסף יש חשיבות לכסוי האצבע הנותרת בעור תקין. ההחלמה לרוב מהירה מאוד בגיל כזה. תוך כשבוע נסגר החתך. הילדים שבים לזחול תוך פחות משבוע. אם משתמשים בתפרי עור נספגים, אין גם צורך להסיר תפרים. להערכתי אפשר לתכנן על שבוע אחד מחוץ לעבודה, אם הכל יעבור בלי בעיות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו