מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גדילה ואימוניםמיכל16/03/2009
ידוע שטכניקות לא נכונות בפעילות גופנית כגון הרמת משקולות עם גב לא זקוף או עם הטיית הגב/ צוואר בעת הרמת משקולות, כפיפות בטן עם כיפוף הראש לפנים יכולה לגרום נזק לחולויות שיכול לפגוע בגביהה. שאלתי כיוון שיש סקאלה מאוד רחבה לחומרה של פגיעה בחוליות מעקמת ועד מצב של פריצת דיסק, מהיכן מתחילה הפגיעה שיכולה לפגוע בגביהה. כמו כן אשמח לדעת כיצד ניתן לאבחן פגיעה כזו שיכולה לפגוע בגביהה, האם יש סימנים שהמתאמן יכול לחוש בעצמו לפגיעה כזו, כמו כן אם חשים כצת כאב עמום בצוואר שמשתחרר ע"י הטיית הראש לצדדים עד הישמע קול פיקוק, יכול להוות סימן לנזק כל שהוא. תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נזק גופני בעת אימון בחדר כושר
ד''ר אודי לבל16/03/2009אלי שלום. קיימת אפשרות להזיק לצמיחה או למרכיבים אחרים של מערכת השלד-שריר בעת פעילות בחדרי כושר. במידה שאתה מודאג מאפשרות של נזק בעת שאתה מתאמן, כדאי שתתיעץ עם המאמן בחדר הכושר. אם זה לא נראה לך מספק מקצועי - קיימים מספר מרכזי רפואת ספורט בארץ שאליהם תוכל לפנות כדי להיבדק - למשל בבי"ח מאיר, בבי"ח הדסה, איכילוב ומכון וינגייט -אלה מוכרים לי ויש ודאי נוספים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגדילה ואימונים
מיכל25/03/2009ד"ר לבל שלום.
אני יודע שקצת קשה לענות על השאלות ששאלתי במסגרת הפורום, אבל אני לא שאלתי מה לעשות ולמי לפנות, מן הסתם מתוך מה שכתבתי ניכר שאני יודע מהם הטכניקות הנכונות, השאלות שלי הם יותר בשביל ידיעה אבל חשוב לי לדעת אותם, אז אם תוכל לענות לי על השאלות אפילו רק ברמה תיאורטית אודה לך מאוד.
בתודה מראש,
אלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
(1).jpg)