מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מלימלי31/03/2009
שלום
בתי בת חודשיים וחצי בביקור בטיפת חלב הפנתה אותו הרופאה לבדיקת אורטופד מחשד ל DDH וזאת בגין הגבלה בפיסוק,בבדיקה ידנית שביצע האורטופד אמר לי שלדעתו הוא שולל את זה ,קפלי העור בשתי הרגליים וגם האורך שווה והוא חושב ש-90% אין בעיה אבל הפנה אותי לאולטרה סאונד ואני התקשרתי לקבוע תור בבי"ח הכרמל (אני בקופת חולים כללית ורק שם מבצעים אולטרה סאונד תינוקות)ונאמר לי לכאורה שאין תורים לפני ה-21 למאי!!!בגלל החגים ואיך שהבנתי שככל שמגלים מוקדם יותר הטיפול יהיה יותר יעיל וקל,ולכן אני מעדיפה לבצע את הצילום באופן פרטי רק שאינני מכירה איפה ניתן לבצע כי אני רוצה רופא מומחה ,אנא עזרו לי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה עם US
ד''ר מרק אידלמן31/03/2009קודם כל תרגעי, US פרקי ירכיים ניתן לבצעה בחיפה לא רק בבי"ח כרמל.תנסי לקבועה תור לפרופ.ביאליק בק"ח ארמון/ברמב"ם כל יום ראשון בבוקר,בזבולון פעם בסוף החודש ואם לא תמצאי שום מענה אז תתקשרי ל8732227 למזכירה שלי.
השבוע כולם בחו"ל , נחזור לפני החג.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהU.S ברמב"ם
מלי01/04/2009תודה על העזרה אבל גם ברמב"ם אמרו לי שאין אפשרות לפני ה-10 למאי אז מה לעשות??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהUS ברמב"ם
ד''ר מרק אידלמן02/04/2009ביום ב 13.04.09 עם התחיבות לרמב"ם בשעה 8.30 בבוקר אקבל אותך.
אני כעת בפורטוגל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהUS רמב"ם
מלי05/04/2009המון תודות דוקטור,אני אהיה אצלך בדיוק בזמן,חופשה מהנה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)