מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאב בברך שמאל לילדה בת 4ורד02/04/2009
שלום,
ביתי בת 4 החלה להתלונן על כאב בברך שמאל (תמיד אותה ברך).
בפעם הראשונה לפני כשבועיים הייתי איתה ופתאום היא החלה לבכות ולהתלונן על הכאב החד.
הכאב חלף לאחר דקות ספורות. לאחר כשלושה ימים שוב התרחשה סיטואציה דומה (ללא חבלה כלשהי) בנוכחותי.
אתמול הגננת סיפרה שבמהלך היום קרה אותו דבר בשלוש הזדמנויות שונות (בעת מנוחה, לא השתוללות). היום בבוקר התלוננה על כאב אבל ללא בכי, שחלף לאחר שתי דקות.
כבר הייתי אצל רופאת ילדים שבדקה את הברך ולא ראתה כל דבר חריג.
הופננו לספירת דם ושקיעת דם (עשינו בבוקר) תוצאות יהיו בערב.
אני מודאגת...
האם ספירת דם ושקיעת דם יודעים להצביע על מחלות נוראיות שרצות לי בראש?
האם רופא היה יכול בבדיקות שכאלו לשלול אותן?
אשמח לתשובתך המהירה ככל שניתן,
ורד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי ברך
ד''ר אודי לבל03/04/2009ורד שלום. כאבי ברך אצל ילדים קטנים, באופי כזה (התקפי, בעיקר אחרי השתוללות) קשורים לרוב במשהו מפרקי וכדאי לברר את התופעה, אם היא לא תחלוף מעצמה. צריך גם לבדוק את מפרק הירך, מכיוון שבעיה במפרק הזה לרוב תתבטא בכאב בברך בגיל הזה. התמונה לא נשמעת מחרידה. כדאי לערוך בירור עם אורתופד ילדים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)