מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גמילה SDHהילה06/04/2009
שלום
בני בן ה 5 חודשים היה עם רצועות PAVLIK מגיל חודשיים ועד היום.
בעקבות שיפור (כרגע 1B בשתי הרגליים) הומלץ להתחיל גמילה
תחילה שעתים בשבוע שבוע לאחר מכן 4 וכך הלאה להוסיף שעתיים כל פעם.
שאלתי היא מה משמעות הגמילה הזאת? מה בעצם עומד מאחורי זה? אם הרגל בעצם תקינה למה לא מורידים את הרצועות מיד ומשאירים בלילה בלבד או משהו בסגנון?
האם יש בכך סכנה אם הוא יותר שעות ללא הרצועות?
המון המון תודה מראש
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אופס...cdh כמובן.....
הילה07/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגמילה מרתמת פבליק (DDH)
ד''ר אודי לבל07/04/2009הילה שלום. תהליךה"גמילה" נובע מהרצון להאריך את תקופת הטיפול עם פחות עיכוב התפתחותי שנובע מהשהות עם הרתמה. לכן כל הזמן שהתינוק ברצועות הוא משמעותי וזמן ההסרה- הוא זמן להתפתחות מוטורית.אפשר לחפף ולהחזיר רק בלילה, כדאי לדבר על זה עם המטפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראשית המון תודה ועוד שאלונת
הילה07/04/2009קודם כל המון תודה.. וסליחה שאני מציקה עם זה רק חשוב לי לדעת שאני לא עושה טעות...
במצב של 1B אם אני שמה לו את הרצועות רק בלילה זה מגדיל את הסיכון לפריקה מחודשת? האם בכלל יש סיכוי כזה? האם זה בעצם מסכן אותו?
מה שחשוב לי בעצןם להבין זה- אם הערך של 1B זהו ערך תקין למה ממשיכים בעצם עם הרצועות?
תודה רבה רבה שוב
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגמילה - המשך
ד''ר אודי לבל08/04/2009הליה שוב שלום. דרגה 1 (ה- B הוא ערך די משני) היא מצב תקין, אבל המפרק גדל ועלול להתפתח לא טוב - הרי מזה הכל התחיל..., לכן אל תפסיקי טיפול על דעת עצמך - חייבים לעשות את זה בהדרגה ובמעקב צמוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)