גמילה SDH

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גמילה SDH
    הילה
    06/04/2009

שלום
    בני בן ה 5 חודשים היה עם רצועות PAVLIK מגיל חודשיים ועד היום.
    בעקבות שיפור (כרגע 1B בשתי הרגליים) הומלץ להתחיל גמילה
    תחילה שעתים בשבוע שבוע לאחר מכן 4 וכך הלאה להוסיף שעתיים כל פעם.
    שאלתי היא מה משמעות הגמילה הזאת? מה בעצם עומד מאחורי זה? אם הרגל בעצם תקינה למה לא מורידים את הרצועות מיד ומשאירים בלילה בלבד או משהו בסגנון?
    האם יש בכך סכנה אם הוא יותר שעות ללא הרצועות?

המון המון תודה מראש
    הילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גמילה SDH

הוספת תגובה

• אופס...cdh כמובן.....

הילה
    07/04/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גמילה מרתמת פבליק (DDH)

ד''ר אודי לבל
    07/04/2009

הילה שלום. תהליךה"גמילה" נובע מהרצון להאריך את תקופת הטיפול עם פחות עיכוב התפתחותי שנובע מהשהות עם הרתמה. לכן כל הזמן שהתינוק ברצועות הוא משמעותי וזמן ההסרה- הוא זמן להתפתחות מוטורית.אפשר לחפף ולהחזיר רק בלילה, כדאי לדבר על זה עם המטפל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ראשית המון תודה ועוד שאלונת

הילה
    07/04/2009

קודם כל המון תודה.. וסליחה שאני מציקה עם זה רק חשוב לי לדעת שאני לא עושה טעות...
    במצב של 1B אם אני שמה לו את הרצועות רק בלילה זה מגדיל את הסיכון לפריקה מחודשת? האם בכלל יש סיכוי כזה? האם זה בעצם מסכן אותו?
    מה שחשוב לי בעצןם להבין זה- אם הערך של 1B זהו ערך תקין למה ממשיכים בעצם עם הרצועות?
    תודה רבה רבה שוב
    הילה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גמילה - המשך

ד''ר אודי לבל
    08/04/2009

הליה שוב שלום. דרגה 1 (ה- B הוא ערך די משני) היא מצב תקין, אבל המפרק גדל ועלול להתפתח לא טוב - הרי מזה הכל התחיל..., לכן אל תפסיקי טיפול על דעת עצמך - חייבים לעשות את זה בהדרגה ובמעקב צמוד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו