פגיעה ברגל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פגיעה ברגל
    מיכל
    04/05/2009

נכדתי בת השנה ושמונה חודשים נחבלה בזמן גלישה במגרש המשחקים. לאחר בילוי של כמה שעות וצילום של הקרסול וכף הרגל, נשלחה הביתה עם בקשה לחזור לבית החולים במידה וזה לא יעבור כעבור שלושה ימים. לצערי זה לא עבר היא המשיכה לסבול כאבים ולא היתה מוכנה לדרוך על הרגל. חזרנו לבית החולים לאורתופד שלא הסתכל שנית בצילום בדק ברפרוף וקבע שזה יעבור כעבור שלושה ימים. מאז עברו כעשרה ימים. היינו אצל רופאת המשפחה שהמליצה לחזור לאורתופד כעבור יומיים. כל נסיון לקבוע תור לאורתופד נתקל בדחיה "רק בשבוע הבא" אשמח לשמוע דעתכם בנושא. למותר לציין שהילדה לא דורכת על הרגל וחזרה לזחילה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פגיעה ברגל

הוספת תגובה

• חבלה ברגל

ד''ר אודי לבל
    04/05/2009

מיכל שלום, אני מבין את התסכול, אבל אין כאן שאלה רפואית ממשית. אם הילדה לא שבה ללכת לאחר כעשרה ימים - כנראה קרה משהו. איני יודע איפה את או הנכדה גרות - אבל אני מניח שאפשר למצוא ברוב האזורים אורתופד שיעיין בצילום ויעזור לפענח את העניין. אני תמיד מוכן לקבל מקרה דחוף ולנסות לעזור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

מיכל
    05/05/2009

אני מודה לך על התשובה המהירה.
    מכוון שאנחנו מאזור המרכז אנחנו משתדלים למצוא פתרון פה, הבעיה היא שכל תור שניסינו לקבוע ניתן לשבוע הבא. אשמח לפנות אליך ולהגיע לירושלים במידה ולא אמצא פה תור דחוף. שוב תודה רבה עזרת לנו מאד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

ד''ר אודי לבל
    06/05/2009

מיכל שלום, כוונתי לא היתה שתפנו אלי, אלא שאני מניח שרבים נוהגים כמוני. פנו למוקד קופ"ח שלכם ובודאי תאתרו אורתופד שמקבל מקרים דחופים, יבדוק יתרשם אולי יבצע צילום רנטגן והעניין יפתר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו