כאבי ברך , פלטפוס וכף רגל פנימית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי ברך , פלטפוס וכף רגל פנימית
    מלי
    11/05/2009

שלום רב,

לבני בן 11.5 יש כאב בברך שמאל בעיקר בזמן מאמץ כבר מספר חודשים,( 7חודשים )ביקרנו אצל אורטופד והוא המליץ ללכת לשמונה מפגשים אצל פיזיוטרפיסטית וללכת לחוג כדורגל פעמיים בשבוע במקום ארבע פעמים. הוא עשה לו צילום רנטגן והכל נראה תקין. בעוד מספר ימים יש לי שוב תור לאורטופד, אין שיפור בעקבות הפיזיוטרפיה. ואפילו התחילה לכאוב לו הברך ימין, ברך שמאל כואבת לו יותר , הכאבים הינם חדים.
    האם צריך לבקש מהרופא שיבצע בדיקה יותר רחבה כמו צילום mri?
    יכול להיות שהכאבים נובעים מהפלטפוס שיש לו והכף רגל השמאלית נכנסת פנימה (מבדיקה אצל אורטופד נאמר לי כי הסיבוב של הכף רגל הינו מהאגן ופיכך אין מה לעשות!.
    האם מדרסים או נעלים אורטופדיות יכולות לעזור ולהקל על הברכיים?
    אנא מחכה לתשובותיך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבי ברך לאחר מאמץ

ד''ר אודי לבל
    16/05/2009

מלי שלום. כאבי ברכיים בגיל זה מאוד נפוצים בגיל ההתבגרות. חלקם קשורים באיזורי הצמיחה של עצמות הברך וחלקם קשורים במאמץ (לרוב ספורט) שנערים בגיל הזה נחשפים אליו. אני מניח שקצת הפחתה במאמצים, ובעיקר הזמן - יביאו להקלה. לא הייתי לוחץ לכיוון הדמיות רבות או כל מיני טיפולים או מנעלים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו