מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניתוח מפרקי ירכייםדנה21/05/2009
בתי בת ה-5 חודשים נולדה עם פריקת ירך דו צדדית. היתה מטופלת ברצועות פבליק 3 חודשים-ו"זה לא הזיז לה". ניסו לבצע בה את הטיפול הסגור להחזרת המפרקים למקום-וזה גם לא הצליח.
הוחלט שצריך לבצע את הניתוח "הגדול" כלומר ממש לפתוח לסדר ולגבס למשך 3 חודשים וכל זה פעמיים כי לא ניתן לסדר את 2 הצדדים בפעם אחת.
אני מתה מפחד!!!
מישהו עבר תהליך כזה?,את הניתוח? הייתי שמחה להתעודד...
תודה רבה
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדנה
ד''ר מרק אידלמן21/05/2009שלום , אם תאורך נכון אכן יש בעייה לא פשוטה, אך בכל מצב בגילה ניתן לנצח.יש מספר בתי חולים בארץ יכולים לתת מענה.אם תרצי עזרתי אוכל לעזור.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר אידלמן תודה על התשובה
דנה26/05/2009היא מטופלת כרגע אצל פרופסור גנאל בתל השומר. וחשבתי ללכת לדיעה נוספת.
הציעו לי לפנות לפרופ' וינטרוב מאיכילוב.
אני פשוט בלחץ מהעניין של ההרדמות,כי יהיו לה שני ניתוחים והגבס יהיה חצי שנה!!!
האם לידיעתך היו תמיד הצלחות במצבים כאלו?והניתוח - נחשב ניתוח קשה ומסובך או שיש נסיון במקרים כאלה?והכל עובר בשלום ובהצלחה...
תודה על העזרה
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדנה
ד''ר מרק אידלמן27/05/2009דנה שלום,גם בתל-השומר וגם ב"דנה" את במקום"בטוח" .הרדמות בזמנינו לא בעייה , אל תדאגי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר אידלמן-דילמה קשה...
דנה04/06/2009בהמשך למה שכבר סיפרתי אני נמצאת עכשיו בדילמה קשה, אשמח לשמוע מה דעתך על פי נסיונך...
אז כמו שאמרתי בתי עברה כבר את הטיפול הסגור בתל השומר-וזאת ללא מתיחה מאחר ונאמר לי שאין טעם למתוח ילדה שמאד גמישה... לדבריהם הניתוח הסגור לא הצליח כי רקמת המפרק בו צריכה לשבת עצם הירך שטוחה מדי ולכן לא הצליחו לקבע בגבס כי זה קפץ להם החוצה (למרות שחתכו את הגיד). הופנינו לניתוח הפתוח בגיל 9 חודשים.
כשהלכתי לרופא הנוסף לקבלת דיעה נוספת והראיתי לו את הדיסק של הניתוח הסגור הוא אמר לי שלדעתו כן צריך למתוח אותה ולנסות לעשות שוב את הניתוח הסגור-הוא גם אמר שאם תוך כדי הוא יראה שהוא לא מצליח-הוא יבצע בה ניתוח-יותר קטן מהמפשעה ולא מהצד החיצוני של הירך שיכול לעזור.
שאלתי היא: האם לדעתך יש טעם לעשות את המתיחה? ושוב את הניתוח הסגור?
ובנוסף-יש לך מושג מה זה הניתוח הקטן שהוא אמר שיבצע בה-הוא לא הסביר לי על זה כלום ולא מצאתי שום איזכור על זה בחומר שקראתי..רופא זה דוחק בי להגיע להחלטה מהירה אם אני רוצה להתחיל אצלו את הטיפול.
לא יודעת מה לעשות???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדילמה
ד''ר מרק אידלמן07/06/2009דנה שלום ,
יש גבולות אובאקטיביות מה אנחנו יכולים לענות בפורום זה.יתכן ואני אסכים עם כל מילה שאמר לך רופא נוסף , ואולי לא.כדי לענות לך באמת בצורה אובאקטיבית אני צריך לפחות ליראת צילום אגן של הילדה.
אני מפחד שלא אוכל לתת לך דעה בלי זה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדנה שלום. בבקשה כנסי.
דוד30/08/2009בס"ד
שמי דוד. גם אנו בדילמה קשה מאוד בימים אלו. בתנו אובחנה בפריקה ירך מלאה בגיל די מאוחר יחסית - 11 חודש. ביצענו ניתוח סגור שעבר בהצלחה. היתה מגובסת כשלושה חודשים. אך לפתע היום כשבתנו בת שנה וחצי מתברר שהמפרק שוב בחוץ. גם בתנו היא מאוד מאוד גמישה ויש גם מחלוקת בין הפרופסורים מה צריך לעשות.
אינני יכול לפרט כאן את שמות הפרופסורים. אך אני חושב שנוכל לעזור אחד לשני במידע שיש לנו, בעזרת ה'.
אנא צרי איתי קשר. בבקשה. המספר שלי הוא - 054-3978353.
בברכת רפואה שלימה ובשורות טובות.
דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)