כאבים בכפות רגליים אצל נער בן 13

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בכפות רגליים אצל נער בן 13
    נטע
    30/05/2009

בני בן 13 וחצי, סובל מעקמת ומטפל בקבוצת פיזיותרפיה לנוער עם עקמת דרך קופת חולים. לפני כשנה עבר ניתוח שבר (בשני הצדדים). לטענתו מידי פעם יש לו כאבים באזור הצלקת של הניתוח, וכן לעיתים מופיעים פסים אדומים לרוחב בטנו. אני חשבתי שזה בשל ישיבה מרובה מול המחשב והטלויזיה, אך נוכחתי שגם כשאינו מרבה בישיבה וטוען שכואבת לו הבטן, הופיעו הפסים האדומים. רופא המשפחה טען שזה נראה כמו אלרגיה והפנה לרופא עור שטען שאלו סימני "סטרץ'" בגלל צמיחה מהירה לגובה. הדבר אינו מקובל על רופא המשפחה ואילו לי, לא נראה שמדובר באלרגיה או בסימני מתיחה. כמו כן, בני מתלונן כי כפות רגליו כואבות בעיקר בזמן עמידה ממושכת (לאו דוקא בזמן הליכה). מה דעתכם? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לנטע

ד''ר מרק אידלמן
    30/05/2009

אני מפחד שבלי ליראות ילד שלך אין לתת את הדעת בפורום זה.בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

נטע
    31/05/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צמיחה מהירה

שרית
    28/07/2009

שלום, ביתי בת הארבע גבהה בחודש האחרון כשלושה סנטימטרים, שניים מהם בטווח של מספר ימים. האם זה נורמלי? האם יש לבדוק זאת? לציין שבמקביל מתלוננת בימים האחרונים על כאבים ברגליים (כאבי צמיחה?)
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו