כאבים בצוואר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בצוואר
    רונית
    29/06/2009

שלום רב!
    בתי בת השש מתלוננת כבר בערך חודש לסירוגין על כאבים בצוואר, פניתי לרופא אורטופד הוא בדק וטען שהוא לא רואה שום בעיה , שאני אחכה לפחות עוד חודש ואם היא תמשיך להתלונן אז לעשות צילום .
    שאלתי היא האם כאבים בצוואר יכולים לנבוע מכאבי גדילה או שבצוואר אין דבר כזה ,
    הוא טוען שאין כאבי גדילה בצוואר , וחברה אומרת לי שלבן שלה שהיה קטן היו כאבים ובבית חולים טענו שאלו כאבי גדילה .
    מחכה לתשובתך המהירה

תודה- רונית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בצוואר

הוספת תגובה

• כאבי צואר בגיל 6

ד''ר אודי לבל
    29/06/2009

רונית שלום, בהנחה שלא מדובר בכאב לאחר חבלה, הייתי בהחלט ממליץ על בירור. הוא יכלול שיחה מדוקדקת, בדיקה קפדנית ולפי הצורך - הדמיות. אני לא מכיר כאבי צואר בהקשר של גדילה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה

רונית
    02/07/2009

הם כדאי לעשות צילום? היא לא מתלוננת כל יום , היא מאוד שובבה ופעלתנית יש מצב אפילו לפעם בשבוע שאני שומעת תלונה אבל לא נראה לי שכואב לה ממש היא זורקת לי שכואב לה אבל אם משהו מעסיק אותה היא לא מתייחסת , מה כבר יכול להיות ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו